Legutóbbi frissítés 2017. április 17. 08:24
női kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

Görbicz és Amorim a csúcson

Fotó: MTI - Kovács Anikó

Görbicz Anita lőtte a női kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóinak legszebb gólját, Eduarda Amorimból pedig még a forduló játékosa is lehet.

Az EHF TV hagyományos fordulózáró összeállításában több zöld-fehér színekben játszó kitűnőséget találunk. A forduló három legjobb játékosa közé például bekerült Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO KC brazil átlövője, aki a Metz elleni mérkőzésen hét góljával a mezőny legeredményesebbjének bizonyult. „Dudának” Cristina Neaguval (Buducsnoszt) és Andrea Coviccsal (Vardar Szkopje) kell megküzdenie a hét játékosa címért az EHF szavazásán.
A gólszerzőknél elég jelentős a zöld-fehér fölény, hiszen az öt legszebb találatból hármat magyar csapat kézisei dobtak. Az élen Görbicz Anita (Győr) szélről szerzett csodagólja végzett, közvetlenül mögötte klubtársa, Nycke Groot egyik átlövése zárt, míg az FTC-Rail Cargo Hungariát erősítő Maria Jovanovics CSM Bucuresti elleni felső sarkos bombája a negyedik helyen érdemelte ki. A győri irányító gólja annyira csodálatos volt, hogy külön is megmutatjuk!
A legszebb védések közé Bíró Blanka (FTC) egyik bravúrja került be, a Gulldén ziccerénél bemutatott bravúrja a harmadik lett a listán.

A Sport1-en 20 órakor kezdődő Harmadik Félidő című show-műsorunkban részletesen foglalkozunk a kézilabda BL eseményeivel

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!