Amorim lesz a sztárvendégünk • SportTV

Amorim lesz a sztárvendégünk

2017. 04. 17. 16:54    
Olvasási idő: < 1 perc

Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO KC brazil átlövője lesz a hétfő este nyolc órakot kezdődő Harmadik Félidő című show-műsor sztárvendége.

Akárcsak egy évvel ezelőtt, 2017-ben is a Győri Audi ETO KC, a CSM Bucuresti, a Buducsnoszt Podgorica és a Vardar Szkopje találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjában a budapesti Papp László Sportarénában. Ez pedig azt jelenti, hogy hiába szerettünk volna legalább egy újoncot ott látni a legjobb négy között, az FTC-Rail Cargo Hungariának nem sikerült túljutnia a címvédő CSM Bucurestin a negyeddöntőben. Hogy miért szállt el a Fradi nagy álma, hogy egy év múlva mit kell majd tennie, hogy végre bejusson az elitbe, a Harmadik Félidő című show-műsorunk első részéből talán kiderül.
De természetesen az ünneplés sem maradhat el, elvégre a Győri Audi ETO KC a Metz elleni sima hazai győzelem után nekiveselkedhet trónja visszaszerzésének. Az előző szezon ezüstérmesétől Eduarda Amorim érkezik a stúdióba. A visszavágó legeredményesebb játékosával beszélgetünk az eddigi útról, karrierje immár több mint 500 BL-góljáról, de azt sem hagyjuk ki, hogy hátul is remekel, hiszen még ő is lehet az idei sorozat legjobb védője.
A spanyol labdarúgással foglalkozó szegmensekben régen látott arc fogadta el meghívásunkat: Harsányi Levente műsorvezető, futballrajongó is ott ül majd Petur András műsorvezető mellett, a Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter szakértői négyes társaságában. Ők elemzik majd a Real Madrid és a Barcelona versenyfutását, hogy az aranyért zajló harcban mennyit érhet Isco duplája (a madridi középpályás mindkét gólját részletesen elemzik majd a meghívottak), hogy Messi képes-e egyedül versenyben tartani a Barcelonát. És hát vasárnap jön az el Clásico, amelynek kapcsán játékot is hirdetünk, de ezt majd Takács Rita élőszóban nálunk sokkal szebben elmondja adásban.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.