Legutóbbi frissítés 2017. április 20. 16:22
NBA

Levélben ajánlom! bezár

Kedvenc NBA-csapat: elődöntő

Fotó: Sport TV

San Antonio Spurs–Boston Celtics és Chicago Bulls–Miami Heat elődöntőt rendeznek a Sport TV „Keressük Magyarország kedvenc NBA-csapatát” játékában.

Véget értek a negyeddöntők is a Sport TV szavazásán, amelynek keretében Magyarország kedvenc NBA-csapatát keressük. Akárcsak az előző körben, most is a Chicago Bulls szerezte a legtöbb voksot, illetve aratta a legnagyobb különbségű győzelmet, Jordan és Dávid Kornél egykori csapata virtuális térbeni remeklésének most az Oklahoma City Thunder itta meg a levét. A „bikák” következő kihívója a Miami Heat lesz, amely a legjobb nyolc között a való világban éppen címvédő Cleveland Cavalierst búcsúztatta – a negyeddöntők legszorosabb ütközetében.

Szavazni itt lehet.

A tavalyi nagydöntő másik résztvevője is kihullott, a Golden State Warriorst a Boston Celtics tüntette el a mezőnyből. Csakhogy a nagy idők nagy derbije, a Celtics–Lakers csata elmarad, ugyanis a Los Angeles-i alakulatot viszonylag könnyedén lezúzta a Trash Talk-beli hátszelet is élvező San Antonio Spurs.

A szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon (fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször beírjuk az aktuális állást, hogy nagyjából nyomon tudjátok követni, hol tart a szavazás).


(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!