Hősök tere Palmarssontól Messiig • SportTV

Hősök tere Palmarssontól Messiig

2017. 04. 24. 19:50    
Olvasási idő: 2 perc

Final Four és Clásico: ennek a két jeles eseménynek a bűvöletében töltsön el mindenki velünk két órát a Harmadik Félidőben hétfő este.

A kétfrontos magyar–francia párharc első „félideje” tökéletes meccsnullt hozott, az El Clásicónak viszont győztese is lett – lesz tehát bőven téma a hétfői Harmadik Félidőben.
A nyitás joga természetesen a kézilabdáé, a Borsos Attila, Juhász István Matuz Krisztián hármas a Telekom Veszprém–Montpellier (26–23) és a MOL-Pick Szeged–PSG (27–30) BL-negyeddöntő első felvonását is részletesen elemzi. Természetesen szóba kerül, kinek mennyi esélye maradt még a Final Fourba jutásra, hogy melyik találkozó miért úgy alakult, ahogy, ráadásképp pedig jön két exkluzív interjú is, méghozzá Aron Palmarssonnal (Veszprém) és Pedróval (Szeged).
A futballszekcióban csak egy meccsel foglalkozunk, de az az elmúlt évek talán legjobb színvonalú Real Madrid–Barcelonája volt. A HF „alapcsapatában” egy változás lesz hétfőn, Hajdu Attilát Kemenes Szabolcs váltja, és neki jut az a hálás feladat például, hogy dicsérje a talán legjobb barcelonai produkciójával kirukkoló Ter Stegent. A méltatásból persze jut majd Lionel Messinek, a meccset eldöntő csatárnak is, aki azon túl, hogy megszerezte 500. gólját a Barcában, nyílttá tette a bajnoki címét zajló küzdelmet. A Real már csak vesztett pontok tekintetében vezet, ráadásul kizárólag pontelőny esetében lehet bajnok, mert ha a két gigász azonos pontszámmal zár, a jobb egymás elleni eredmény már a katalán gárdának kedvez.
De hiszik vagy sem, Puhl Sándor még Zinedine Zidane-t, a Real vezetőedzőjét is megdicséri, hogy időben „kivette” a meccsből a sárga lapos Casemirót (bár akadnak, akik azt mondják, meg kellett volna kapnia már a pirosat is, de ez a Bayern elleni BL-ütközethez hasonlóan itt is elmaradt). De persze a hajdan négyszer is a világ legjobjának megválasztott bíró kritizál is, jönnek majd meg nem adott sárgák, tizenegyes, meg ki tudja, mi kerül még elő a Puhl-féle varázscilinderből.
Továbbá előkerül majd a más kérdések is, mint például: tényleg brutális volt a rangadó?; van olyan tárgy, ami képes megzavarni Messit a játékban?; muszáj volt Zidane-nak ennyire ragaszkodnia a BBC-hez a kezdőben?

(Sport TV)

A Sport1-en 22:15-től sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.