Legutóbbi frissítés 2017. május 14. 11:11
Spanyol

Levélben ajánlom! bezár

Zidane 2020-ig marad a Realnál

Fotó: EUROPRESS/AFP

Florentino Pérez és Zinedine Zidane szóban már megegyezett egymással, a francia szakember hamarosan 2020 nyaráig szóló szerződést ír alá a királyi gárdánál.

A Real Madrid bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, nincs messze tőle a spanyol bajnoki cím (ilyen jellegű duplára 1958 óta nem volt példa a klub életében!) és hamarosan újabb jó hírt kaphatnak a klub szurkolói. Florentino Pérez klubelnök már régen szeretne szerződést hosszabbítani Zinedine Zidane vezetőedzővel, és a Marca értesülései szerint immár a francia tréner szerint is eljött ennek az ideje, A felek szóban már mindent tisztáztak, Zidane 2020. június 30-ig ír alá a királyi gárdához.
A Marca értesülései szerint a tárgyalások nem voltak nehezebbek, inkább az elnök és az edző eltérő módszerei miatt húzódtak el. Az például meglehetősen szokatlan, hogy Zizou belevetette az egyezségbe, hogy mi történik sikerek és mi kudarcok idején. Szerinte ugyanis hiba, ha egy olyan csapat, mint a Real Madrid nem szerez meg minden évben minden trófeát, így ezt szankcionálni kell…
Zidane egyébként 17 hónapja a Real edzője, ezen időszakban BL-t, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot is nyert a csapattal.

(Sport TV)

Hozzászólás (1) Hozzászólok!

Molcsán Tibor 2017. 05. 14., 18:27

ZZ végre odateszi magát Pérezzel szemben és nem hagyja magát elnyomni! Bízok a 'Doblete'-ben! Hala Madrid!

Szólj hozzá!