Még tart a győri lendület • SportTV

Még tart a győri lendület

2017. 05. 15. 19:55    
Olvasási idő: < 1 perc

Győr, Madrid, Barcelona: a Harmadik Félidő három legfontosabb városa. Főszerepben Danyi Gábor, Nacho, Neymar, Suárez és a HF komplett stábja.

Még mindig nem tudunk, de nem is akarunk leszállni a győri sikervonatról! A Harmadik Félidő legújabb műsorban Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC másodedzője lesz a vendégünk, akivel nem kis összehasonlításra vállalkozunk. Ő már ott volt tavaly is az együttes mellett, így aztán szakértőinkkel és vele megnézzük, melyik játékosnál mi változott egy esztendő alatt, illetve melyik poszton milyen jellegű változások történtek. Az nyilván biztos, hogy a Sulland, Mörk csere minőségi volt, de mi kellett még ahhoz, hogy a zöld-fehérek harmadszor is felüljenek a női klubkézilabda trónjára?
És ha már trón: a spanyol labdarúgó-bajnokságban már biztos, hogy vasárnapig kell várni arra, hogy kiderüljön, a Real Madrid vagy a Barcelona ér révbe. A hétvégén mindkét gigász simán nyert, de így is bőven szolgáltak érdekességgel. A Realban például Nacho szerzett egy szemfüles szabadrúgásgólt, de hogy szabályost-e, azt majd Puhl Sándor az élő adásban eldönti. A Las Palmas vendégeként nyerő Barcával kapcsolatban is lehetne bírózni (Digne-t például kétszer is ki lehetett volna állítani…), de itt azért ne feledkezzünk meg a mesterhármasig jutó Neymarról, illetve az önzetlenségéről is tanúbizonyságot adó Suárezről. Messi kimaradt a felsorolásból, pedig játszott – nos, emellett sem megyünk el szó nélkül.

(Sport TV)

A Harmadik Félidő című show-műsort 20 órától élőben sugározzuk a Sport1-en.