Robben a Grünwaldba igazolt • SportTV

Robben a Grünwaldba igazolt

2017. 05. 16. 17:08    
Olvasási idő: < 1 perc

Arjen Robben, Miroslav Klose, sőt, Dirk Nowitzki is teniszezőként „keresheti a kenyerét” a labdabúgó-, illetve kosárlabda-holtszezonban.

Hamarosan összeállhat az Arjen Robben, Miroslav Klose kettős, méghozzá a TC Grünwald színeiben. Hogy magasan jegyzett futballcsapat ezen a néven nincs? Kétségtelen. Na de teniszben belefér, hogy a Bayern München jelenlegi, illetve egykori klasszisa összeálljon egy párosra a müncheni kerületi bajnokságban. Mindketten rajta vannak ugyanis a csapat 36-os csapatbajnoki nevezési listáján, Klose a harmadik, Robben az ötödik helyen. A Grünwald egyik elöljárója szerint simán játszhatnak mindketten egy-két meccset, illetve szerinte Robben tűnik „igazán erősnek”. A csapat első bajnokiján nem jutottak szóhoz, de még van hat mérkőzés, ráadásul a labdarúgó Bundesliga szombati zárása után az edzésekre is lesz idejük.
Egyébként nem csupán ők ketten képviselik az ismert sportolókat ezen a szinten, a Grünwaldban szerepel még Tom Starke, a Bayern cserekapusa, valamint Benjamin Lauth, a német válogatott, az 1860 München és a Ferencváros egykori játékosa, míg a Würzburgban bármikor szóhoz juthat Dirk Nowitzki, az NBA szupersztárja és Timo Boll, az egyik legjobb európai asztaliteniszező. „És ők ketten nem csupán kozmetikai okokból szerepelnek a nevezési listán. Ha az időrendjük megengedi, játszanak” – fogalmazott Wolfgang Schenk, a Würzburg elnöke.

(Sport TV)