Scherer Péter Curry-meséi • SportTV

Scherer Péter Curry-meséi

2017. 05. 18. 15:47    
Olvasási idő: 1 perc

Scherer Péter lesz a vendége a Sport TV Trash Talk című műsorának. A népszerű színésszel Curryről, a színészkedő sportolókról és az egyre dominánsabb Warriors, Cavaliers duóról is beszélgetnek a magazin szakértői.

A Válótársak főszerepe, a Másnaposok Alanjének (Zach Galifianakis), az A diktátor Aladeenjának vagy éppen a Gru címszereplőjének a szinkronizálása után létezik-e még nagy kihívás Scherer Péter számára? Alighanem a csütörtök ilyet tartogat a számára, hiszen egy laza duatlonon esik át: előbb a Centrál Színházban eljátssza Ed Boon szerepét az A kutya különös esete az éjszakában című darabban, majd pedig 22:45-kor megjelenik a Sport TV Trash Talk című műsorában, hogy a csatorna dumagépeivel szemben próbára tegye magát az amerikai sportokban.

Scherer Péter erősen kötődik a kosárlabdához, hiszen fia, Marci a Honvéd reményteljes ifjonca, és kettőjük közös esti szórakozása, amikor az apa Steph Curryről mesél a fiának. A hogyanról és a miértől is kulisszatitkok érkeznek az esti Trash Talkban. De hogy nem véletlen Curry kiválasztása, azt szakmai okokkal is alátámasztják majd szakértőink: terítékre kerülnek ugyanis az NBA főcsoportdöntői is, amelyekben a Curry vezette Golden State Warriors 2–0-ra vezet a San Antonio Spurs ellen, míg a Cleveland Cavaliers 1–0-ra a Boston Celtics ellen. A két elöl álló együttes még nem veszített meccset az idei playoffban, a műsorban első vérig megy majd a vita arról, hogy hibátlanok maradnak-e a fináléig.

De ha már színész a vendégünk, sőt, a műsor egyik szakértője, Szuper Levente is szerepelt hajdan a filmvásznon, akkor a színészkedő sportolók sem maradnak ki az adásból. És legkésőbb itt alighanem egy másik vendégünk, Tőrös Balázs is belelendül majd, aki a rájátszásban nem győzte hangsúlyozni, mennyire elege van az ilyen jellegű sportolói magatartásból. Megjósolni sem merjük, mit kap majd tőle James Harden… De hogy megnézzük 22:45-től, az biztos.

(Sport TV)

A Sport2-n 22:45-től élőben jelentkezik a Trash Talk című amerikai sportokkal foglalkozó magazin.