Anglia Phil Taylor nélkül a vb-n • SportTV

Anglia Phil Taylor nélkül a vb-n

2017. 05. 22. 18:13    
Olvasási idő: < 1 perc

Megvan, kik lehetnek a Végső János, Mester Zoltán kettős vetélytársai a június elején sorra kerülő, nem hivatalos csapat-világbajnokságon.

A PDC közzétette, mely nemzeteket kik képviselik a június első négy napján Frankfurtban rendezendő World Cup of Darts nevű sorozaton. Az már régóta tudott volt, hogy Magyarországot Végső János és Mester Zoltán képviseli az eseményen, most pedig azt is tudjuk, kik várhatnak rájuk Németországban.
A viadal első kiemeltje Skócia lesz, amely a világranglista második és harmadik helyezettjét, Gary Andersont, valamint Peter Wrightot veti be. A rangsor második helyén Anglia áll, amely tavaly még Phil Taylor, Adrian Lewis összeállításban nyerte meg a csapat-világbajnokságot, az idén azonban a nyugdíj előtt álló Taylor nem vállalta a részvételt, helyette újoncként Dave Chisnall ragad majd nyilat. A harmadik nagy favorit Hollandia, amelyet a világelső (meg világbajnok és Premier League-győztes) Michael van Gerwen, továbbá generációk kedvence, Raymond van Barneveld képvisel.
A torna győztesénél mindkét játékos 30 ezer fontot kap, de még az első körben búcsúzók is fejenként 1500 fontot kaszálhatnak.

(Sport TV)

A Sport TV végig élőben közvetíti a World Cup of Darts-sorozatot.