Marad Brady kedvenc célpontja • SportTV

Marad Brady kedvenc célpontja

2017. 06. 09. 09:47    
Olvasási idő: < 1 perc

Tom Brady kedvenc elkapóját, Julian Edelmant ugyanúgy 2019-ig magához láncolta a New England Patriots, ahogyan korábban tette azt minden idők egyik legjobb irányítójával.

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Tom Brady nem csupán kamuból írt alá 2019-ig a New England Patriots csapatához, hanem addig mindenképpen játszani akar. Bár most ő éppen semmit sem tett, de a klub vezetősége 2019-ig meghosszabbította kedvenc célpontja, Julian Edelman szerződését, ami a mostani alapszakasz után járt volna le. Ian Rapoport, az NFL Network szakírója szerint a kétéves hosszabbítás összesen 15 milliót (ebből kilencet garantáltan) hozhat Edelmannek, ami vélhetően a piaci értéke alatt van, de a wide receiver jól érzi magát a csapatnál.
Edelman a minap múlt 31, és az elmúlt alapszakasz volt az egyik legjobbja. 98 elkapásból egyéni csúcsot jelentő 1106 yardot ért el, majd pedig a Super Bowlon az ő parádés elkapása is kellett ahhoz, hogy a Patriots történelmi tettet végrehajtva, 25 pontos hátrányból hosszabbításban megverje az Atlanta Falconst.
Edelman egyébként a Kent State egyetemen még quarterback volt, majd a 2009-es NFL-drafton mindössze a hetedik körben kelt el. Aztán slot receiverként pillére lett a New England-dinasztiának. Már két aranygyűrűje van, emellett 425 elkapásból 4540 yardot szorgoskodott össze.

(Sport TV)