Élőben a világválogatott Nagy Laci • SportTV

Élőben a világválogatott Nagy Laci

2017. 06. 13. 17:40    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport1-en élőben lesz látható, amint Nagy László harmadik alkalommal is magára ölti a kézilabda világválogatott szerelését.

Nagy László révén újra meghívást kapott egy magyar játékos a kézilabda világválogatottba, a Sport TV nézői pedig természetesen nem maradnak le az eseményről. Június 21-én Prágában a férfiaknál és a nőknél is megmérkőzik a világválogatott a csehszlovák All-Star-csapattal, a Telekom Veszprém magyar átlövője (valamint szerb csapattársa, Momir Ilics) erre az eseményre kapott meghívót. A női meccs 16 órakor, a férfi 18:15-kor kezdődik, a Sport1-en mindkettőt élőben közvetítjük.

„Ebben a remek társaságban nem csupán öröm, hanem óriási megtiszteltetés is játszani – mondta a Nemzeti Sportnak a világválogatottba harmadszor meghívott Nagy László. – Remélem, a magyar válogatott hollandok elleni, vasárnapi sikerével hangolhatok a jövő szerdai prágai fellépésre. Ezen a csehszlovák női válogatott hatvan évvel ezelőtti világbajnoki aranyérmére és férfiválogatott negyvenöt évvel ezelőtti olimpiai ezüstérmére emlékeznek a szervezők. Persze egy kis ünneplésre nekünk is van okunk, mert utánanéztem, hogy 1957-ben, vagyis az első kispályás világbajnokságon a magyar lányok a csehek mögött ezüstöt szereztek.”

A két veszprémi játékos mellett a világválogatottban többek között Thierry Omeyer, Iker Romero, Jackson Richardson, Kim Andersson, Filip Jicha és Daniel Narcisse is szóhoz jut.
(Sport TV)