Legutóbbi frissítés 2017. június 18. 09:27
Spanyol

Levélben ajánlom! bezár

Zidane felhívta Ronaldót

Fotó: EUROPRESS/AFP

Zinedine Zidane megkezdte Cristiano Ronaldo győzködését arról, hogy az adóügye miatt érzett felháborodása ellenére ne hagyja el a Real Madridot.

A Marca információi szerint megtörtént az egyik legfontosabb beszélgetés Cristiano Ronaldo madridi jövőjét illetően. Zinedine Zidane, a királyi gárda vezetőedzője ugyanis felhívta a jelenleg a Konföderációs Kupán tartózkodó portugál játékost, hogy meggyőzze, neki itt a helye, illetve a mostani adóügye miatt nem kell elhagynia Spanyolországot.
A francia szakember arra kérte a portugált, legalább vizsgálja felül a döntését, mert neki és a csapatnak is nagy szüksége van rá. Zizou egyértelművé tette, Ronaldo versenyszellemére és céltudatosságára szükség van ahhoz, hogy a mostani generáció is olyan sikeres legyen, mint az ötvenes-hatvanas években látott Di Stéfano- és Puskás-féle gárda. Zidane semmiképpen sem adja fel a harcot, ha most nem sikerült meggyőznie a vele egyébként ragyogó kapcsolatban lévő aranylabdást, akkor a nyaralása után már személyesen egyeztet vele. A francia meggyőző képessége nem rossz, hiszen arra például ő vette rá, hogy nem kell minden meccsen pályára lépnie egy szezonban, hanem néha pihennie kell, hogy a fontosakon csúcsteljesítményt hozzon.
Ugyanakkor Zidane volt az egyetlen, aki most a madridiak közül el tudta érni Ronaldót. Sergio Ramos csapatkapitánynak már nem jött össze ugyanez, pedig ő adóügyekben is tudott volna tanácsot adni, hiszen neki is baja van a hatóságokkal.

(Sport TV)

Ancelotti vinné a portugált

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Gianluca Di Marzio szerint Carlo Ancelotti, a Bayern München vezetőedzője azt kérte klubja elöljáróitól, hogy ha tényleg ez a helyzet CR7-tel, akkor próbálják megszerezni. Ancelotti és a portugál aranylabdás között a közös madridi korszakban szoros kapcsolat alakult ki, Ronaldo egy alkalommal még „Medve papaként” is méltatta a trénert. A 200 millió eurós vételárat a Bayern egyébként ki tudná fizetni, de azért ez az összeg az ötszöröse lenne az eddigi klubrekordnak.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!