Amikor a tinik igenje boldogít • SportTV

Amikor a tinik igenje boldogít

2017. 06. 22. 17:19    
Olvasási idő: < 1 perc

Lapinformációk szerint Gianluigi Donnarumma és Kylian Mbappé szóban már igent mondott a Real Madrid ajánlatára, és legkésőbb 2018 nyarán a spanyol fővárosba igazol.

A Marca értesülései szerint napjaink két legkeresettebb tinédzsere, Gianluigi Donnarumma és Kylian Mbappé szóban elkötelezte magát a Real Madridhoz, és csak az a kérdés, mikor költöznek a spanyol fővárosba. Erről minden bizonnyal a napokban sorra kerülő Florentino Pérez, Zinedine Zidane csúcstalálkozóm dönt az elnök és a vezetőedző.
Donnarumma nemrég jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését a Milannál. A 18 éves kapus jövőre ingyen lehetne a Realé, ha viszont most vált, 30-35 millió euró között lehet a lelépési díja.
Mbappét még kétéves szerződés köti a Monacóhoz. A francia klub egyelőre abnormális, 130 millió eurós vételárat szabott meg. Mbappé szívesen dolgozna Zidane-nal, ugyanakkor nem biztos abban, hogy a 2017-2018-as évadban elegendő játékidő jutna neki a Realnál, így simán benne van, hogy csak 2018 nyarán (és olcsóbban) igazol át.

(Sport TV)