Zidane megnyerte az öltözőt • SportTV

Zidane megnyerte az öltözőt

2017. 07. 08. 10:43    
Olvasási idő: < 1 perc

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya szerint Zinedine Zidane vezetőedző sikerének egyik titka, hogy sikerült megnyernie magának az öltözőt.

A Nike új cipőjének bemutatásakor Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya hosszabb beszédben méltatta Zinedine Zidane vezetőedzőt.

„Az edzőnk minden rekordot megdönt, amit ennek a csapatnak bármilyen edzője is felállított – jelentette ki Ramos. – Az jelentette a kulcsot, hogy képes volt a kispadra is magával vinni azt a tehetséget, ami játékosként jellemezte. Szintén nagyon fontos, hogy megnyerte magának az öltözőt, ami ilyen nagy nevek esetében nem könnyű feladat. Nagyon közel állunk hozzá.”

A középhátvéd azt sem tagadta, hiába a trófeahalmozás, túl nagy a rohanás ahhoz, hogy ezt megfelelően élvezni és értékelni lehessen. „Jó és rossz is, hogy a labdarúgás nem ad elég időt arra, hogy élvezd azokat a sikereket, amiket elértél – így Ramos. – Őrületes, hogy négy idény alatt háromszor nyertük meg a Bajnokok Ligáját. Majd ha visszavonulunk, képesek leszünk visszatekinteni és megnézni, mit is értünk el valójában: megnézhetjük az érmeinket. A célunk az, hogy a lehető legmagasabbra jussunk, hogy minden évben felülmúljuk önmagunkat. Szeretnénk rekordokat dönteni és átírni a statisztikákat. Már a rajtnál hangsúlyoznunk kell, hogy minden lehetséges trófeát meg akarunk nyerni.”

(Sport TV)