Suh nem fél a Patriotstól • SportTV

Suh nem fél a Patriotstól

2017. 07. 08. 11:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Ndamukong Suh, Miami Dolphins védője verhetőnek tartja a szünetben szinte tökéletesen erősítő, nem mellesleg címvédő New England Patriots csapatát.

Egy szinte tökéletes offseason után mindenki a New England Patriots csapatát tekinti az AFC Keleti csoportja legnagyobb esélyesének. Ezzel nincs is baj, a gárda zsinórban nyolcszor nyerte meg a csoportját, de azért eljött az idő, hogy páran üzenjenek, nem lesz ez sétagalopp a címvédő számára.

„Azt gondolom, a Patriots tényleg verhető – jelentette ki Ndamukong Suh, a csoportrivális Miami Dolphins védője az ESPN-nek. – Sokféle módon képesek szinte tökéletes játékra, mert nagyszerű az edzői csapatuk, remek játékosok alkotják a keretét. Tehát minden téren nagyot kell alkotnia annak, aki meg akarja verni a New Englandet. Nem kérdés, tisztelem őket, de az sem kérdés, hogy verhetőek, ugyanúgy, ahogy mindenki ebben a ligában.”

Érdemes megemlíteni, hogy Bostonban is talán a Miamitól tartanak a leginkább a csoportban, legutóbb Tom E. Curran, a Boston Sports Tonight szakértője értekezett arról, hogy a Dolphins lehet a Patriots legnagyobb kihívója. A két csapat a 12. és a 14. játékhéten találkozik egymással az alapszakaszban.