Lonzo Ball máris a Lakers vezére • SportTV

Lonzo Ball máris a Lakers vezére

2017. 07. 14. 17:00    
Olvasási idő: < 1 perc

Lonzo Ball továbbra is parádézik az NBA nyári ligájában: a Los Angeles Lakers újonca negyedik mérkőzésén már a második tripla-dupláját könyvelhette el.

A visszafogott rajt után Lonzo Ball tovább folytatta szárnyalását az NBA nyári ligájában. A Los Angeles Lakers első számú (egyébként 1/2-esként draftolt) kiválasztottja a Cleveland Cavaliers elleni 94-83 során 16 ponttal, 10 assziszttal és 12 lepattanóval már a második tripla-dupláját érte el a sorozatban. Négy fellépésen kétszer jött össze neki ez, ami különösen annak fényében döbbenetes, hogy a Summer League 13 éves története során korábban ugyanez egyetlen újoncnak sem sikerült. Nemhogy kétszer, de egyszer sem!
Ball nem csupán a játékával, de a cipőválasztásával is újfent felhívta magára a figyelmet. Van ugye egy saját márkája, a Big Baller Brand, de a ligában már játszott a Nike Kobe-s cipőjében is, most pedig az Adidas James Harden-modelljében tűnt fel. „A Big Baller Branddel megvan az a szabadságom, hogy azt tegyem, amit akarok. Én pedig meg is mutatom ezt” – mondta Lonzo Ball.

(Sport TV)