Mendes madridi végnapjai? • SportTV

Mendes madridi végnapjai?

2017. 07. 15. 12:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Végnapjait éli a Mendes-univerzum Madridban? A játékosügynöknek a korábbi sok kliense helyett ma már csak egy védence futballozik a királyi gárdánál, igaz, ő a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo.

Azok után, hogy James Rodriguez kétéves kölcsönszerződést kötött a Real Madriddal, a világhírű játékosügynök, Jorge Mendes befolyása tovább csökkent a királyi gárdánál. Kliensei közül már csak Cristiano Ronaldo játszik a 12-szeres BEK-/BL-győztesnél, ami főleg a 2011-12-es szezonhoz képest jelentős visszaesés.

Akkor az első csapat stábjában hatan is Mendeshez tartoztak: José Mourinho vezetőedző, valamint a játékosok közül Ricardo Carvalho, Angel di María, Pepe, Cristiano Ronaldo és Fábio Coentrao. Ráadásul akkor az utánpótlás-, illetve a tartalékcsapatban is szerepelt három Mendes-kliens: a sztárként érkező Alípio végül még a Castillába sem tudott bekerülni, Pedro Mendes ma már a Rennes játékosa, továbbá Fabinho, aki az előző évadban a Monaco kulcsembere volt.

A Mendes-univerzum végnapjait különösen Ronaldo bánhatja, aki a nyáron két legjobb barátját, Pepét (Besiktas) és Fábio Coentraót (Sporting) is elveszítette.

(Sport TV)