Irving kiszállna James mellől • SportTV

Irving kiszállna James mellől

2017. 07. 22. 09:23    
Olvasási idő: < 1 perc

Kyrie Irving arra kérte a Cleveland Cavaliers vezetőit, hogy cseréljék el, mert nem akar LeBron James árnyékában kosarazni.

Az ESPN értesülései szerint Kyrie Irving szeretne kilépni végre LeBron James árnyékából, emiatt azt kérte a Cleveland Cavaliers vezetőitől, hogy cseréljék el. Irving és menedzsere Dan Gilbertnek, a Cavs tulajdonosának jelezte az igényt, megjegyezve, hogy a karmester nem akar James mellett kosarazni. Az ESPN úgy tudja, Irving első számú célpontja a San Antonio Spurs, de nem utasítja el a New York Knicks, a Miami Heat vagy a Minnesota Timberwolves megkeresését sem. Annyi már kiszivárgott, hogy a Knicks nem akar olyan cserét, amiben benne van Kristaps Porzingis, arra meg egyelőre a Cavaliersnél nem reagáltak, mi lenne, ha Carmelo Anthony és elsőkörös draftjogok „költöznének” New Yorkból Clevelandbe.

A médiaértesülések szerint csalódott és lesújtott LeBron James nem kommentálta az információt, azt mondta, ő most a pihenésre összpontosít, hogy aztán visszatérjen a Cavaliershez és bevezesse sorozatban a negyedik nagydöntőjébe.

Szót kért és kapott viszont Jeff Wechsler, Irving ügynöke. „Kyrie és én találkoztunk a Cavs vezetőségével. Több olyan forgatókönyvről is beszéltünk, ami Kyrie és a csapat jövőjét érinti. Az eszmecsere kizárólag köztünk és a Cavs vezetői között folyt, és kölcsönös tisztelettel abban állapodtunk meg, hogy a tartalmát magunk között is tartjuk” – jelentette ki Wechsler.

A négyszeres All-Star Irving NBA-pályafutása során 21,6 pontot és 5,6 asszisztot átlagolt meccseként. A mögöttünk hagyott idényben karriercsúcsot jelentő 25,2 pontot átlagolt, emellett meccsenként kiosztott 5,8 gólpasszt, a hármasokat pedig több mint 40 százalékkal dobta.

(Sport TV)