Tyson: "Megölik McGregort" • SportTV

Tyson: „Megölik McGregort”

2017. 07. 25. 11:14    
Olvasási idő: < 1 perc

Mike Tyson szerint igazából nincs értelme a Floyd Mayweather–Conor McGregor mérkőzésnek, mert az ökölvívó-szabályok annyira az amerikai bokszoló malmára hajtják a vizet.

És akkor végre Mike Tyson is elmondta a véleményét az augusztus 26-ra tervezett Floyd Mayweather–Conor McGregor ökölvívó-mérkőzésről. Bár a nehézsúlyú legenda egy pillanatig sem titkolta, nem bokszban kellene összemérnie az erejét napjaink legjobb bunyósának és legnépszerűbb MMA-harcosának.
„McGregort megölik bokszban – jelentette ki ellentmondást nem tűrően Tyson. – Ugyanakkor dühös vagyok amiatt, hogy ők ketten bokszolnak egymással. Azt gondoltam, az MMA szabályait használják majd, mert ott akkor az lehetne a kérdés, hogy egy bokszoló megverheti az MMA-s srácokat… Ő hozta a hülye seggét abba a helyzetbe, hogy kiüssék. Mert a másik srác kisbaba korától kezdve a boksszal foglalkozik. Alig lesz esélye.”
„Iron Mike” azért meg is dicsérte az írt: „Floyd még sohasem találkozott ilyen karakterrel. Mondhatnám rá, hogy tiszteletlen, de nem tehetem, mert olyan vicces.”

(Sport TV)