Veretlenül nyer a Patriots? • SportTV

Veretlenül nyer a Patriots?

2017. 07. 25. 12:31    
Olvasási idő: < 1 perc

A USA Today szakértői szerint a New England Patriots veretlenül védi meg a címét az NFL hamarosan kezdődő idényében.

A USA Today című lap két és fél hónappal az NFL 2017-es alapszakaszának rajtja előtt elkészítette hagyományos előrejelzését. Abban semmi meglepő sincs, hogy a tekintélyes lap szakírói a New England Patriots címvédését várják (a Super Bowlon a Green Bay Packers vár majd Bradyékra a lap szerint), de az odáig vezető út már sokkal érdekesebb.
Konkrétan: a USA Today tippje szerint a Patriots veretlenül küzdi végig a szezont. „Brady az előző idényben is 14-1-es mérleggel zárt, és úgy hírlik, tud annál is jobban játszani, különösen akkor, ha Rob Gronkowski tényleg százszázalékos állapotban tér vissza. A csoport megnyerése sétagalopp lesz, ráadásul a New England legnehezebb idegenbeli mérkőzése, a Raiders elleni, semleges pályán, Mexikóvárosban lesz. Számukra a 13. és a 15. hét között lesz az évad legnehezebb időszaka, akkor játszanak Buffalóban, a számukra mindig kínszenvedést hozó Miamiban és Pittsburghben” – írta a lap.
A jóslat szerint az AFC döntőjét a Patriots vívja az Oakland Raidersszel (rajtuk kívül a Pittsburgh, a Los Angeles Chargers, a Tennessee Titans és a Baltimore Ravens jut még be itt a playoffba), míg az NFC fináléjában a Green Bay idegenben múlja felül az első kiemelt Atlanta Falconst (és itt még a Aseaatle Seahawks, a New York Giants, a Dallas Cowboys, valamint a Tampa Bay Buccaneers éli túl az alapszakaszt).

(Sport TV)