A Neymar-saga – Rákospalotáról • SportTV

A Neymar-saga – Rákospalotáról

2017. 08. 03. 16:18    
Olvasási idő: < 1 perc

Átkereszteltük beszélgető-elemző-véleményformáló műsorunkat, hetente nem Cardiff (az már a messzi múlt…), hanem Kijev irányába tekintve beszélgetünk, elemzünk és formálunk véleményt. Az ukrán fővárosba vezető hosszú-hosszú úton egyesek már nem a szokott klubszínekben indulnak el…

Természetesen a fő téma a műsor elején nem is lehet más, mint a nyár átigazolási slágere, Neymar Párizsba szerződése. A Barca-szurkolók százezreit (millióit?) búskomorságba kergető hír már végleges(nek tűnik): a brazil válogatott első és a Barca második számú szupersztárja az eddigi transzfervilágrekord több mint kétszereséért a fények városába teszi át székhelyét. Rákospalotai stúdiónkban szakértőinkkel tüzetesen végigvizsgáljuk az esetet számos nézőpontból: miért a váltás, mi lesz a Barcával és mi lesz a PSG-vel (főleg a BL szempontjából), közbeszólhat-e még a spanyol liga, kivel vagy kikkel pótolhatják a katalánok a nagy 11-est?

A műsor további részében szakértőink külön-külön megnevezik az átigazolási időszak szerintük öt legnagyobb eseményét, történését – legyen az játékoscsere, kölcsönadás, klubszintű vásárlássorozat stb.

S hogy még ennél is konkrétabb téma is sorra kerüljön, a pénteki playoff-sorsolás (figyelem: közvetítjük a Sport1-en 11:45-től) előtt latolgatjuk a „bajnoki” és a „liga-ág” lehetséges párosításait, a BL-csoportkör kiemelteken kívüli mezőnyének alakulását.

A műsort Petur András vezeti, szakértő vendégeink ezúttal Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter.