MűGregor New Yorkban • SportTV

MűGregor New Yorkban

2017. 08. 11. 13:34    
Olvasási idő: < 1 perc

Islam Badurgov és haverjai miatt rövid időre megbénult a forgalom a Brooklyn Bridge környékén. Joggal kérdezhetnénk, ki az az Islam Badurgov, a kazah fiatalember ugyanis csak annyiról híres, hogy hasonlít (és erre tökéletesen rá is játszik) Conor McGregorra.

Lassan lehetetlen tovább fokozni az izgalmakat, a veretlen ökölvívó világbajnok Floyd Mayweather Jr. és az MMA kiválósága, a UFC-bajnok Conor McGregor várva-várt meccse előtt. New Yorkban például annyira felfokozott a várakozás, hogy az ír feltünése miatt átjárhatatlanná vált a Times Square, és részben leállt a forgalom a Brooklyn Bridgen is. A dolog egetlen szépséghibája, hogy McGregor nem volt New Yorkban, szerepét a kazah dublőr vette át. Islam Badzrov ugyanolyanra vágatta haját, növesztette szakállát, mint az ír, a tetoválásokat azonban nem merte bevállalni, azok csak mű alkotások. Ami viszont nagyon nem megy neki: ha kinyitja a száját, esélye sincs összehozni McGregor híres akcentusát. Badurov korábban már előadta performancát Los Angelesben is, ám azóta sokat fejlődött előadásmódja.


A várva-várt Mayweather-McGregor mérkőzést, és az azt körítő gálát magyar idő szerint 27-én, vasárnap hajnali 2-től élőben közvetíti a Sport1!