Kirúgta rúgóját a Tampa Bay • SportTV

Kirúgta rúgóját a Tampa Bay

2017. 08. 14. 17:10    
Olvasási idő: < 1 perc

16 hónappal azután, hogy a drafton felfelé cserélt a Tampa Bay, hogy megszerezze Roberto Aguayo játékjogát, a Buccaneers elküldte a rúgót.

„Soha nem érzed jól magad, ha valakinek véget vetsz az álmainak” – ismerte el a Tampa általános igazgatója, Jason Licht. „Soha nem könnyű, akor pedig pláne nem, ha hittél ebben a valakiben, ha sokat áldoztál azért, hogy együtt dolgozzatok. De el kellett vágnunk ezt a köteléket, tovább kellett lépnünk, mert ez nem működött.”
Szombat hajnalban, a Cincinnati ellen 23-12-re elvesztett mérkőzésen Aguayo egy extrapontot, és egy 44 yardos mezőnygólkísérletet is kihagyott. „Az NFL történetének legrosszabb választása” írta kissé túlzóan twitterén az ESPN munkatársa, Trey Wingo arra utalva, hogy a Buccaneers egy harmadik és egy negyedik körös picket is beáldozott, hogy a második körben elhozhassa a rúgót. A szezont Aguayo úgy kezdte, hogy Nick Folkkal kell megharcolnia a posztért, nos úgy tűnik a harc elég gyorsan eldőlt. A döntés körülményeibe betekintst enged a Hard Knocks című ötrészes valóságshow, melyet a Sport TV augusztus 19-től tűz műsorára, és amely a Tampa Bay Buccaneers felkészüléséről szól.