Durant nem megy el Trumphoz • SportTV

Durant nem megy el Trumphoz

2017. 08. 18. 10:54    
Olvasási idő: < 1 perc

Kevin Durant nem megy el a Fehér Házba a Golden State Warriorsszal, ha Donald Trump elnök NBA-bajnokot megillető hagyományos meghívója megérkezik.

Jóllehet a Golden State Warriors még nem kapta meg az NBA bajnokát hagyományosan megillető hivatalos meghívást a Fehér Házba, a csapat egyik legjobbja, Kevin Durant már jelezte, esze ágában sincs meglátogatni otthonában Donald Trump amerikai elnököt. „Nem, nem megyek el. A hivatalban lévő személyt nem tisztelem. Nem tudom elfogadni azokat a dolgokat, amiket ő elfogad” – mondta az ESPN-nek a Cleveland Cavaliers elleni nagydöntő MVP-jének megválasztott kosaras.
Durant szerint Trumpnak jelenleg elsősorban a charlottesville-i zavargásokkal kapcsolatos nézeteit kellene átgondolnia.”Biztos, hogy érzi a feszültséget. Mióta harcba indult az elnöki tisztért, erősen megosztott az országunk. Ez nem lehet véletlen” – fogalmazott a játékos. Durant egyébként nem az első NBA-sztár, aki bírálja az elnököt, korábban LeBron James mondta azt, hogy Trump az Egyesült Államokban újra divatba hozta a gyűlöletet.
A Warriors február 28-án látogat a Washington Wizardshoz, kézenfekvő lenne akkorra időzíteni a meghívást. Amit ugye Durant majd jól elutasít. Nem lesz nehéz máshol eltölteni az időt, hiszen a főváros közeléből származik a családja.

(Sport TV)