Bajba került a Patriots • SportTV

Bajba került a Patriots

2017. 08. 19. 09:01    
Olvasási idő: < 1 perc

Gondba került a New England Patriots, miután az idei drafton általa elsőként kiválasztott játékosa, Derek Rivers keresztszalag-szakadást szenvedett. A defensive end posztján eléggé nagy lyuk mutatkozik a címvédőnél.

Az nfl.com és az ESPN információi szerint a New England Patriots az egész 2017-es szezonban nem számíthat az idei drafton elsőként kiválasztott játékosára. A címvédő büntetés és csere miatt eleve csak a harmadik körben húzott a börzén, az ott megszerzett Derek Rivers a felkészülési időszakban szenvedett keresztszalag-szakadást. A defensive end a Houston Texansszal való közös gyakorlás során sérült be a White Sulphur Springs-i edzőközpontban. Az újonc már Bostonban van, az első MRI-n át is esett, de a műtéti beavatkozáshoz még egy véleményt meg akar várni a Patriots stábja.

Bill Belichick edző tervei szerint Rivers tagja lett volna a rotációnak, ráadásul ezen a poszton amúgy is „vékonynak” tűnik a New England. Jelenleg az előző évadban hét sacket bemutató Trey Flowers az első számú defensive end, így a Patriotsnál máris egy szabadügynök szerződtetésén vagy egy cserén gondolkodnak. Egy másik lehetőség Rob Ninkovich reaktiválása lenne, aki a minap jelentette be visszavonulását. Ninkovich nyolc idényen keresztül szolgálta a bostoniakat, akikkel két Super Bowlt nyert.

(Sport TV)

A Sport TV élőben közvetíti az NFL 2017-es idényét.