Felrobbant a net McGregorért • SportTV

Felrobbant a net McGregorért

2017. 08. 20. 09:04    
Olvasási idő: < 1 perc

A rajongók gyakorlatilag szétszedik az Ír Viaszmúzeumot, amiért Conor McGregorról szerintük nem megfelelő minőségű szobrot készítettek.

Ötszáz ember jelent meg Dublinban az új Conor McGregor-figura leleplezésén, a nagy akciót Tony McGregor, az ír MMA-harcos édesapja vezette. Csak amikor lehullt a lepel, kiderült, a szobor messze nem úgy néz ki, mint az augusztus 26-i, Floyd Mayweather elleni mérkőzésére kerülő szupersztár, emiatt aztán korrekt kis szitokáradat zúdult a múzeumra a közösségi médiában.
„Ez teljességgel normális ezeken a felületeken – jelentette ki Ed Coleman, a múzeum menedzsere. – Tudtuk, illetve világos volt számunkra, hogy nem mindenkinek tetszik majd a figura. Mi nem a Madam Tussaud’s vagyunk. Ott minden viaszbábun tucatnyi művész dolgozik. Nekünk egy szobrászunk és egy sminkesünk van.” Arról nincs információnk, mit szólt McGregor, amikor megkapta a múzeumtól neki küldött példányt.

(Sport TV)

A Sport1-en augusztus 26-ról 27-re virradóra 2 órától élőben közvetítjük a Floyd Mayweather–Conor McGregor mérkőzéssel fémjelzett gálát.