Kivesézzük Monacót • SportTV

Kivesézzük Monacót

2017. 08. 24. 16:51    
Olvasási idő: < 1 perc

A Bajnokok Ligája-sorsolás lesz az Út Kijevbe BL-magazin egyik központi témája, emellett a Liverpool, Sevilla, Barcelona, Real Madrid, PSG tengely mentén haladunk a műsorban.

A Bajnokok Ligájában csütörtökön 18:00 és 19:30 között sorsolnak, mi pedig a 19:30-kor kezdődő Út Kijevben című BL-magazinunkban máris reagálunk a monacói eseményekre. Petur András műsorvezető, valamint három szakértőnk, Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter azonnal elkezdi mindenki kedvenc játékát a halálcsoportokkal, az ujjgyakorlat jellegű feladatokkal, a nagy párharcokkal, illetve azzal a sajnálkozással, hogy milyen kár, amiért a Barcelona és a PSG nem kerülhetett össze már az ősszel. Pedig tudjuk, az lett volna az igazi…
Túllépve a sorsoláson, néhány gondolat erejéig visszatérünk a kedd-szerdai mérkőzésekre, kiemelve a Liverpool és a Sevilla produkcióját. A technika segítségével lesz itt gólelemzés (felkészül: Emre Can!), meg gól- és védési szépségverseny, de megmutatjuk a legnagyobb bénázásokat is, akárcsak egy héttel korábban.
A hátsó ajtón keresztül az elitbe érkezők mellett azért szó lesz a már régóta főtáblás gárdákról is. A Barcelona legalábbis furcsának tetsző átigazolási politikája is terítékre kerül, most éppen a „pótolhatja Di María Neymart?” kérdéskör mentén, ellenpéldaként hozzuk majd a tervszerűen építkező Real Madridot, na meg a minden létező szabályt kiskapuval kikerülő PSG-t, amely Neymar után Mbappét is meg akarja szerezni. Naná, hogy fondorlattal.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:45-től a Bajnokok Ligája sorsolását, 19:30-tól pedig az Út Kijevbe BL-magazinunkat sugározzuk élőben.