Agybaj az átigazolási piacon • SportTV

Agybaj az átigazolási piacon

2017. 08. 31. 16:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Az átigazolási piac utolsó órái és a közelgő vb-selejtezők uralják az Út Kijevbe című magazinműsor csütörtök esti adását.

Ousmane Dembele (és még néhány sorstársa) kurta-furcsa átigazolásáról már a Lesen vagyunk podcastben is tárgyaltunk, most pedig előkerül a téma az Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazinban is. Petur András műsorvezető, valamint három szakértőnk, Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs és László Csaba megnézi, mi történt-történik az átigazolási időszak hajrájában, ki hogy erősített és ami még ilyenkor szokásos. Beeső hírekkel természetesen foglalkozunk, így ha például valaki az adás alatt hivatalos infót szerez arról, hogy Alexis Sánchez aláírt a Manchester Cityhez, bátran dobjon egy linket a Facebook-poszt alá, mi beolvassuk.
A mostani átigazolási időszak egyébként az eszement árakról is híres-hírhedt marad, ezért aztán hívtunk egy plusz vendéget is Szabados Gábor közgazdász személyében. Vele arról beszélgetünk, hogy mennyire kivételes volt ez a periódus vagy most már ezekhez az eszement összegekhez kell alkalmazkodnunk. És az sem utolsó szempont, hogy ez például valamikor a jövőben begyűrűzhet-e hozzánk? Oké, erre kábé annyi esély van, mint az Ébredő erőben Han Solónak volt Kylo Ren ellen, de hátha…
Természetesen nem feledkezünk meg a vb-selejtezőkről sem. Elsősorban „magyar” szemüvegen keresztül nézzük meg, mi vár ránk a következő napokban. Három szakértőnk például pár perc erejéig magyar szövetségi kapitány lesz, össze kell ugyanis rakniuk egy kezdőt a jelenlegi keretből. Aztán majd szembesítjük őket a Bernd Storck által megálmodott tizeneggyel.

(Sport TV)

A Sport1-en 19 órától élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című magazinműsorunkkal.