Veszprém-Szeged igazgatói szinten • SportTV

Veszprém-Szeged igazgatói szinten

2017. 09. 11. 16:46    
Olvasási idő: 2 perc

A nyári szünet után visszatér a képernyőre a Harmadik Félidő, a Sport TV show-műsora. Az első adásban jön igazgató Szegedről és Veszprémből, elszidjuk a Real és a Barca meccsének bíróját, valamint elárulunk néhányat legújabb promónk kulisszatitkaiból.

A spanyol bajnokság már megy, a kézilabda Bajnokok Ligája az ajtó előtt – ez pedig annyit tesz, jöhet a Harmadik Félidő. Jön is, hétfőn a jól megszokott Takács Rita, Petur András műsorvezető-kettőssel, a jól megszokott 20:00-s kezdési időponttal. Na és a jól megszokott témákkal.
A kézilabda például igazgatói szinten lesz képviseltetve a műsorban, hiszen egy-egy szegmens erejéig velünk lesz Nikola Eklemovics, a Telekom Veszprém sportigazgatója, illetve Szögi Nándor, a MOL-Pick szeged operatív igazgatója. A fő téma persze a két magyar kirakatcsapat remélt BL-menetelése lesz, amihez a stúdióban ülő szakembereken túl interjúkon keresztül veszprémi részről Ljubomir Vranjes, Lékai Máté és William Accambray, szegedi oldalról pedig Juan Carlos Pastor, Bodó Richárd és Stefán Sigurmannsson is hozzáteszi a magáét, ahogyan két meghívott szakértőnk, Borsos Attila, valamint Matuz Krisztián is.
Annyit egyébként elárulhatunk, hogy nyáron sokat gondolkoztunk azon, miképp lehetne kapcsolatot találni a kézilabda és a labdarúgó BL (és a megoldást figyelembe véve áttételesen még a spanyol foci) között is, a megfejtést pedig szintén az adásban láthatják nézőink. Nem titok, a Görbicz Anita, Vincze Ottó kettős féle promóról van-lesz szó, most néhány titok is kiderül a szerintünk remek kis anyagról.
Aztán persze az adás második felére átveszi a hatalmat a labdarúgás, hiszen három forduló már ledübörgött a La Ligából is. És bizony a Barcelonának ennyi idő elég volt ahhoz, hogy négy ponttal ellépjen ősi riválisától a Real Madridtól. Lássuk be, előbb számítottunk volna fordított helyzetre.
De ha már így alakult, a Hajdu Attila, Harsányi Levente, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter ötös most megpróbál rávilágítani annak okaira, miért nőtt tovább a differencia a mögöttünk hagyott napokban. Például mennyire játszott közre a Real lemaradásában, hogy Benzema mögé nem vettek cserecentert, így a Levante ellen Bale szenvedett ezen a poszton – négy ziccert hagyott ki, hármat fejjel, így előttünk nyílt egy ziccer: Nyilasi Tibornak, a hajdani fejeskirálynak (Tudják, Bólints, Tibi!) kell elemeznie a három Bale-bólintást. Az pedig már legyen Puhl Sándor reszortja, hogy a Realnak miért adtak meg egy véleményes gólt, ugyanakkor miért maradt el egy tizenegyes a javukra, illetve hogy a Barca szekerén miért lendítettek egy alighanem szintén szabálytalan góllal 0–0-nál az Espanyol ellen. De előkerülnek itt még a nyári igazolások is (Marcos Llorente például nem igazolta, hogy helye lenne a királyi gárdában), 9 másodperc alatt, nagy sebességgel összehozott gólok és talán a kedden kezdődő BL várható izgalmai is.

(Sport TV)

A Sport1-en hétfőn 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsort.