Nagyok, angolok, magyarok, gólok • SportTV

Nagyok, angolok, magyarok, gólok

2017. 09. 14. 15:17    
Olvasási idő: < 1 perc

Végre már nem előre tekintünk, hanem már az első kör 16 mérkőzésének fontos eseményeit, történéseit, góljait, sztorijait ízlelgethetjük szokásos BL-magazinunkban.

A műsor első részében két favorit, a Neymar összekötötte (szétválasztotta?) Barcelona és Paris-SG kerül a fókuszba, a két végső győzelemre is esélyes együttes remekül rajtolt az idei kiírásban. Ezután az angolok remeklése kerül a terítékre, a Premier League máskor a BL-ben nem egyszer csetlő-botló képviselői most kiválóan kezdtek: ötük közül négyen három ponttal fejezték be mérkőzésüket, csak a Liverpooltól tudott pontot csenni a Sevilla. A harmadik „etapban” a Real Madrid kerül sorra, s a címvédő könnyed startja kapcsán a két magyar BL-szereplő, a Real ellen az APOEL-ben egy órát kapó Sallai Roland és a Monaco ellen a Leipzigben végig védő Gulácsi Péter minden értékelhető mozdulatát is körüljárják a stúdióban ülők. A magazin befejező része a „legeké”: szakértőink kiválasztják és mi megmutatjuk a forduló két játéknapjának legnagyobb kapusbravúrjait, legtöbb mosolyt fakasztó ügyetlenségeit és persze a legszebb gólokat is.

A műsort – amelynek során szokás szerint számítunk nézőink interaktív közreműködésére is – Petur András vezeti. Szakértő vendégeink két gyakorló edző, Bognár György és László Csaba, valamint egy még aktív játékos, a kapus Kemenes Szabolcs.