Legutóbbi frissítés 2017. szeptember 18. 08:08
férfi kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

Lékai a BL-forduló irányítója

Fotó: EUROPRESS/AFP

Lékai Máté bekerült az 1. forduló válogatottjába a kézilabda Bajnokok Ligájában.

Folytatva a hagyományokat, az EHF TV az új idényben is fordulóról fordulóra összeállítja a legeket a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
Ezúttal a forduló válogatottjában szerepel kiemelt helyen magyar játékos: Lékai Máté, a Telekom Veszprém színeiben Celjében kilenc gólig jutó karmester lett a nyitó játéknap legjobb irányítója. Elég jó kis csapatba került, hiszen rajta kívül a Szegedet szomorító két nantes-i, Dumoulin és Klein, valamint Mandalinic (PPD Zagreb), Glandorf (Flensburg), Gulliksen (Elverum) és Pekeler (RN Löwen) tagja az elitnek.
A legszebb gólok között is felbukkan magyar kézis, itt a Sostaric „feladásából” kínai figurából gólt dobó szegedi átlövő, Bodó Richárd vitte el a negyedik helyet.
A legnagyobb kapusbravúrok közé nem került be egyik magyar csapat játékosa sem, viszont a legnagyobbat a már említett Dumoulin alakította, aki Sostaric „kínaizását” vadászta le.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat, amiben részletesen foglalkozunk a kézilabda Bajnokok Ligájával.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!