Legutóbbi frissítés 2017. szeptember 21. 16:05
Hírek

Levélben ajánlom! bezár

Fókuszban a Bayern, a MU és a City

München, Manchester, Michel – csütörtökön az M betű körül forog majd elég sok minden a Sport TV Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazinjában.

Bár az európai porondon pihentek a BL-csapatok, a BL-csapatunk nem pihen és csütörtökön újra munkába áll, hogy az Út Kijevbe című magazinban elemezze az elmúlt hét napban történteket.

A Bayern München például egész tisztességes részt szakít ki magának az adásból, de hát ha megint inkább FC Hollywoodra, mint a nyugalom szigetére hasonlít, akkor meg is érdemli. Lewandowski az átigazolási politikát bírálta; Müllerről kiderült, majdnem elment a Liverpoolba, közben meg Ancelotti hol kihagyja, hol beteszi a kezdőbe; Neuer lábközépcsonttörés miatt ebben az évben már nem játszhat; Ribéry is kért egy kis reflektorfényt a hisztijével; Ancelottit pedig bírálják, miközben ő állítólag Kínával és súlyos milliókkal kokettál. Ja, a csapat közben még az ötödik forduló után sem vezet a Bundesligában, jövő kedden pedig megy Párizsba, hogy megállítsa a PSG fedőnevű úthengert. Három meghívott szakértőnk, Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter vázolja, mi lehet a müncheni jövő.

Egy másik M betűs városban, Manchesterben eközben az okoz izgalmat, hogy a City és a United minden szempontból azonos mutatóval vezeti a Premier League tabelláját. Avagy: Guardiola és Mourinho rivalizálása újjáéled? Mi mindenesetre megnézzük, melyikük mire volt képes a különböző klubcsapatainál eltöltött második évében. Annyit elárulhatunk, legalább az egyikük sorozata megszakad 2018 tavaszán. A többi majd az Út Kijevben magazinból kiderül.

És persze nem akarjuk megszakítani az M-vonalat, sztárvendégünk Michel Vautrot lesz. Az 1986-ban BEK-, két évvel később Eb-döntőt vezető bíróval Takács Rita beszélgetett. Ennek kapcsán a videóbíró előkerül és alighanem a játékvezetők legnagyobb magyar barátja, Bognár György is elemében érezheti majd magát.

De lesz még itt egy kis Neymar, Cavani balhé is, valamint a magyar futballt is vendégül látjuk pár perc erejéig. Alapvetően egy Budaörs–Mosonmagyaróvár NB II-es meccs „mínuszos hír” (se), de ha a hazaiakat Bognár György, a vendégeket Várhidi Péter irányítja, bónuszként pedig a Budaörs egyik kapusa Kemenes Szabolcs, akkor már történet. A stúdióban jön a Harmadik Félidő!

A Sport1-en 18:30-tól élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című BL-magazinnal.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!