Legutóbbi frissítés 2017. szeptember 22. 10:04
NFL

Levélben ajánlom! bezár

Rodgers legyőzheti az NFL-t

Fotó: EUROPRESS/AFP

Ha Aaron Rodgers és a Green Bay Packers vasárnap nyer a Cincinnati Bengals ellen, a quarterback elmondhatja magáról, a „sajtfejűeken” kívül az összes csapatot legalább egyszer legyőzte az NFL-ben.

Vasárnap, mondhatjuk, teljes lehet Aaron Rodgers gyűjteménye az NFL-ben: ha a Green Bay Packers quarterbackje a Cincinnati Bengals ellen is győzelemre vezeti csapatát, akkor elmondhatja magáról, a sajátján kívül az összes (31) együttest legalább egyszer megverte az NFL-ben. És mivel ő a Packers arca, és egyelőre róla nem tudjuk feltételezni, hogy Brett Favre-i útra tér és egyszer megveri a Green Bayt is, így neki ez a 31 rivális lesz a végállomás.
Ez is döbbenetesen nagy szám, az NFL történetében mindössze hat quarterback mondhatja el magáról, hogy legalább 31 vetélytárssal szemben győzelemre vezette csapatát. Brett Favre és Peyton Manning a liga jelenlegi összes franchise-a ellen elkönyvelhetett legalább egy diadalt, Tom Brady, Drew Brees, Kerry Collins (tegye fel a kezét, aki rá tippelt volna…) és Ben Roethlisberger pedig 31 ellenfelet kényszerített térdre. Brady és Roethlisberger esetében nehezen hihető, hogy a New England Patriots, illetve a Pittsburgh Steelers rákerülne a statisztikai lapra, Collins már visszavonult, viszont Breesnek már csak egy Baltimore Ravens elleni győzelem hiányzik ahhoz, hogy ebből a szempontból tökéletes pályaívet fusson be.

(Sport TV)

Fotó: EUROPRESS/AFP

CLAY MATTHEWS FRANCHISE-REKORD ELŐTT

Ha Clay Matthews, a Green Bay Packers legjobb védője csak egyszer is földre dönti Andy Daltont, a Cincinnati Bengals irányítóját, övé lesz a franchise új sackrekordja. Matthews 2009 óta 74 sacket szedett össze, ami féllel kevesebb, mint a csapatcsúcsot tartó Kabeer Gbaja-Biamila 2000 és 2008 között elért termése. Matthews nem áll rosszul a Bengals ellen, 2009 szeptemberében a Cincinnati ellen követte el az első sackjét, máig pedig két sacket és 2 kierőszakolt labdavesztést könyvelhetett el ellene.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!