Megoldjuk a Zidane-dilemmát is! • SportTV

Megoldjuk a Zidane-dilemmát is!

2017. 10. 26. 16:30    
Olvasási idő: 2 perc

Ha sztárokra kíváncsi, akkor az Út Kijevbe című magazinműsortól megkapja! Neymar, Philippe Coutinho, Harry Kane, Robert Lewandowski, Gianluigi Buffon és Zinedine Zidane is előkerül a 90 perc során.

Kupa-, esetleg bajnoki mérkőzések ide vagy oda, a Kijev felé tartó Sport TV-s szerelvény nem állhat meg, csütörtökön fél héttől teszünk arról, hogy még egy lazább héten se maradjon senki Bajnokok Ligája-élmények nélkül. Petur András műsorvezető és meghívott szakértőink, a Bognár György, Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs hármas „éhgyomorra” áttekinti, hogy a nyolc csoportból melyekben haladnak az előre megjósolt útvonalon és melyekben adódtak már fejre állások. Az elemzés mellett jön egy kis jövendölés is, hiszen a nagy négyes arra is vállalkozik, hogy megtippelje, a csoportkör második felében hol borul a papírforma és hol jönnek az alacsony oddsok.
A sztárok furcsa világába Neymar segítségével próbálunk betekintést nyerni. A napokban ugyebár kiderült, vannak kiváltságai a PSG-nél, de ami még rosszabb, a lista valahogy ki is szivárgott. Sokat látott vendégeink majd jól elmondják (ha merik…), tudnak-e hasonlóról, találkoztak-e már ilyennel. De ha már Neymar, azt se hagyjuk ki, hogy Philippe Coutinho és az ő álma, hogy egyszer egy klubcsapatban szerepeljenek. Aligha véletlen, hogy a Liverpool brazilját ezek után gyorsan összeboronálták a párizsiakkal. De vajon mi történik vele? Erre a kérdésre keressük a választ lenti szavazásunkban is!
Az igen-nem szekcióban választ keresünk arra, hogy Harry Kane vagy Robert Lewandowski lenne jobb centere a Real Madridnak; hogy igaza van-e Marco Asensiónak, amikor arra panaszkodik, kevés időt kap Zinedine Zidane-tól és emiatt távozni akar; illetve jó döntés-e, hogy Gianluigi Buffon 2018 nyarán, a világbajnokság után vissza akar vonulni.
Zidane kapcsán egyébként nem érjük be ennyivel, ha már egyszer hétfőn őt választották meg a mögöttünk hagyott idény legjobb edzőjének a FIFA-gálán. Több fórumon találkoztunk a felvetéssel, hogy tényleg ő a legjobb edző vagy ő „csak” a legjobb pszichológus-csapatösszerakó. A két BL-győzelem azért elég hathatós érv az egyik állítás mellett.

(Sport TV)

A Sport1-en 18:30-kor élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című magazinműsorunkkal.