Jönnek a Kornél ünnepi játékok! • SportTV

Jönnek a Kornél ünnepi játékok!

2017. 10. 26. 17:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Dávid Kornélnak hazai pályát teremtünk a Trash Talkban! Az egyetlen magyar NBA-játékos jelenlegi munkaadójáról, a Milwaukee Bucksról és annak legnagyobb sztárjáról, Jannisz Antetokounmpóról áradozhat.

Azt már a korábbi adásokból megszokhattuk, hogy Dávid Kornél divatdiktátor, a csütörtöki Trash Talkban pedig megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor jutalomjátékot nyújt. Mert milyen már az, ha valaki arról a klubról áradozhat, ahol dolgozik és egy olyan játékosról ömlenghet, akire évek óta mutogat, hogy, „na, majd őt figyeljétek!” Hazánk egyetlen NBA-játékosa most kap teret és időt, hogy elmesélje, mitől olyan jó a Milwaukee Bucks, milyen az új csarnok és az új edzőközpont és hát mekkora sztár már most Jannisz Antetokounmpo. Szaniszló Csaba műsorvezetővel együtt majd megpróbálják valahova elhelyezni az NBA univerzumában.
Ők ketten elég fontos szerepet kapnak a Trash Talk egyik fő témájában, a buta kiállítások terén is. Az egyikük játszott az NBA-ben, a másikuk Gregg Popovich edzőfejedelem személyes intelmét megkapva („Behave yourself”) próbál létezni, így aztán alighanem sarkos véleményük lesz Kevin Durant és Steph Curry felesleges kiállításáról. A kiállításoknál a két rejtőzködő NFL-es, Kovács Sándor és Bencsics Márk is előbújhat végre, hiszen az NFL-ben sem mennek a szomszédba ökörségért. Itt van mindjárt Marshawn Lynch, aki az ellenfélnél játszó haverját védendő, nekiment a bírónak, úgy, hogy a havert a saját csapattársai akarták közben megregulázni. Besenyő Pista bácsi kérdése jut ilyenkor az eszünkbe: „Noormális vagy, Margit?”
De hogy legyen egy nem túl kellemes téma is: Joe Thomas, a Cleveland Browns offensice tackle-ja megsérült, így a pályán töltött sorozatban 10 363 támadójáték után kénytelen pihenni. Thomas 2007. szeptember 9-én játszotta az első snapjét a ligában, azóta egyet sem hagyott ki, egészen most vasárnapig. A Trash Talkból az is kiderül, ki emlékszik még arra, mit csinált Joe Thomas első NFL-fellépése idején.

(Sport TV)

A Trash Talk következő adását csütörtökön 20 órától élőben sugározzuk a Sport1-en.