Íme, a Ronaldo-utódjelöltek! • SportTV

Íme, a Ronaldo-utódjelöltek!

2017. 10. 28. 16:49    
Olvasási idő: < 1 perc

Portugál médiaértesülések szerint Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének négy kiszemeltje is van, hogy ki lehet a Cristiano Ronaldo utáni korszakban a királyi gárda vezéralakja.

Cristiano Ronaldo, a minap a világ legjobbjának megválasztott Real Madrid-játékos jelezte, olyan fizetést szeretne, mint a vele legtöbbször összehasonlított Lionel Messi. Az argentin támadó körülbelül heti 150 ezer eurót keres a Barcelonánál, a portugál ugyanennyit akar kapni a fővárosban, ezt azonban – a Diario Gol értesülései szerint – Florentino Pérez klubelnök nem akarja megadni neki. A presidente, így a portál, nem óhajt ilyen mértékű fizetésemelést adni a 32 éves Ronaldónak, hanem inkább a vele fémjelzett éra utáni időszakot készíti elő.
A Diario Gol úgy tudja, Pérez egy „csiszolatlan gyémántra” vadászik, és már közzé is tett egy négyes listát, amelyről kikerülhet az utód. Az első számú kiszemelt Paulo Dybala, a Juventus támadója, akit a Barcelona is szívesen látna. Ha ő nem jön, akkor CR7 honfitársa, Gonçalo Guedes kerülhet képbe, aki a PSG tulajdona, de jelenleg a Valenciában szerepel kölcsönjátékosként. Rajtuk kívül két tizenéves brazil, Alan Souza (17 éves, Palmeiras) és Lincoln (19, Gremio) mozgatta meg a Real kerettervezőinek fantáziáját.

(Sport TV)