Az erő a Harmadik Félidővel van • SportTV

Az erő a Harmadik Félidővel van

2017. 10. 30. 16:22    
Olvasási idő: 2 perc

Aki kíváncsi, hogy néz ki a kézilabda Bajnokok Ligája szubjektív erősorrendje, semmiképpen se mulassza el megnézni hétfőn a Harmadik Félidő című show-műsort. Ugyanez igaz azokra is, akiket a Real Madrid mélyrepülése, Messi kihagyott ziccere vagy éppen Ter Stegen újabb parádéi érdekelnek.

Az EHF legutóbbi power rankingjén felbuzdulva a Harmadik Félidőben is tartunk egy gyorsértékelést, hogyan is állnak a csapatok a csoportkör első szüneténél. A helyzet a hölgyeknél könnyebb, hiszen itt az első csoportkör felénél járunk, mindenki összemérte már az erejét egyszer a közvetlen riválisokkal. A Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria is 2 győzelemmel, valamint 1 vereséggel áll, na de mire elég ez a tizenhatos mezőnyben jelenleg? Három szakértőnk, Tóth Tímea, Borsos Attila és Matuz Krisztián is saját erősorrenddel érkezik a stúdióba, ebből szépen összejön majd a Sport TV saját rangsora is.
A férfiaknál az EHF volt olyan rendes, és elkészítette a stúdióbeszélgetés alapját képező power rankinget. Borsos Attila, Matuz Krisztián és Pásztor István majd szépen átbeszéli, mivel ért egyet és mivel nem (a jelenleg ez alapján „álló” Vardar Szkopje–Telekom Veszprém finálét alighanem mindenki aláírná). Ami már most látszik, a hamarosan esedékes, kétfrontos PSG–Veszprém ütközet elképesztő derbi lesz!
Ahogyan az is elképesztő volt, hogy a Real Madrid alulmaradt a Girona otthonában. Meghívott vendégeink (Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter és Vincze Ottó) megtárgyalják, mi az, ami jelenleg nem működik a címvédőnél. Szóba kerül, hogy Zinedine Zidane meglehetősen furcsán cserélt, ráadásul egyik váltása sem jött be, mi több, még Puhl úr is elemében lehet, hiszen a súlyos bírói tévedésektől is nehéz elvonatkoztatni a madridiak esetében. A Girona győztes gólja kapcsán például lest is lehet emlegetni.
Eközben a Barca csak nyer, nyer és nyer, most éppen Bilbaóban. Messi megint gólt szerzett, de most sokkal inkább egy kihagyott helyzettel hívta fel magára a figyelmet. Elemezzük majd, mit tehetett volna másképp, illetve megmutatjuk, mit tett kísértetiesen hasonló helyzetben a Las Palmas ellen. És persze azt is megmutatjuk, a Barcelona nem csupán Messi és 10 játékos. Bilbaóban ugyanis Ter Stegen volt a mezőny legjobbja, a liga is őt választotta meg a forduló játékosának.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.