Legutóbbi frissítés 2017. november 02. 14:58
UEFA Bajnokok Ligája

Levélben ajánlom! bezár

Megvan a BL első nagy négyese!

Fotó: EUROPRESS/AFP

Az Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazin jelentős része a PSG, Bayern München, Tottenham, Manchester City négyes jegyében telik. Az elitliga első négy továbbjutója ennyit megérdemel!

Megvan az első négy nyolcaddöntős a Bajnokok Ligájában, jól megérdemelt jutalmukként el is foglalják az Út Kijevbe adásidejének a felét. Na, reméljük, nem csupán annyival, hogy „jaj, de meglepett a Tottenham”, „de hát minden Guardiola-csapatban bene van ez”, „ennyi pénzből oda is kellett jutniuk” vagy, hogy „tőlük ez a minimum”. A Real Madridot a kiütés szélére sodró Tottenhamnál például Eriksen kerül előtérbe, az ő gólja még az elemző szoftverre is „rákerül”, a többit meglátjuk. A Manchester Cityből a klubcsúcsot döntő Agüero, a PSG-ből a védőként remek sorozatot futó Kurzawa, a Bayern Münchenből pedig a Jupp Heynckes alatt végre 2013-as önmagát idéző Javi Martínez kerül piedesztálra.
Persze nem feledkezünk el a hét egyik legmeggyőzőbb teljesítményét nyújtó Romáról, illetve a „farkasok” parádéjának köszönhetően alaposan megbonyolított C-csportról sem. Merthogy a Totti utáni korszak első BL-szezonjában a Romának már nem kell más a biztos továbbjutáshoz, mint a Qarabag elleni hazai siker. A Chelsea és az Atlético Madrid pedig döntse el egymás között, melyikük lesz még ott a nyolcaddöntőben. Szakértőink mindenesetre tippelnek az ebben a csoportban még hátralévő négy mérkőzésre, aztán meglátjuk, mi jön ki belőle. Aki nem írja be a Romát továbbjutónak, azt tuti a szájukra veszik a Trash Talkban Szaniszló Csabáék.
Az adás finisében pedig jönnek a meccsnapok után megszokott toplisták: László Csaba a legszebb gólokkal, Bognár György a legnagyobb védésekkel, Várhidi Péter pedig a legmulatságosabb jelenetekkel jelentkezik.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:15-kor élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című magazinműsorunkkal.

Hozzászólás (3) Hozzászólok!

Janika 2017. 11. 04., 18:13

Nehogy már Ronaldora rosszat mondjanak 6 gol a BL-ben az elmult 2 BL-t egymaga nyerte

Fehér Szabi 2017. 11. 04., 09:04

Őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog menni az angol csapatoknak a BL-ben.
Kicsit lehet alábecsültem őket, főleg a City-t, mivel eléggé bevásároltak, és nem hittem volna hogy ilyen gyorsan összeszoknak

Alex 2017. 11. 02., 17:41

Szerintetek a real rossz formája zidane vagy ronaldo és benzema gyenge játékán múlik?

Szólj hozzá!