Megvan a BL első nagy négyese! • SportTV

Megvan a BL első nagy négyese!

2017. 11. 02. 14:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Az Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazin jelentős része a PSG, Bayern München, Tottenham, Manchester City négyes jegyében telik. Az elitliga első négy továbbjutója ennyit megérdemel!

Megvan az első négy nyolcaddöntős a Bajnokok Ligájában, jól megérdemelt jutalmukként el is foglalják az Út Kijevbe adásidejének a felét. Na, reméljük, nem csupán annyival, hogy „jaj, de meglepett a Tottenham”, „de hát minden Guardiola-csapatban bene van ez”, „ennyi pénzből oda is kellett jutniuk” vagy, hogy „tőlük ez a minimum”. A Real Madridot a kiütés szélére sodró Tottenhamnál például Eriksen kerül előtérbe, az ő gólja még az elemző szoftverre is „rákerül”, a többit meglátjuk. A Manchester Cityből a klubcsúcsot döntő Agüero, a PSG-ből a védőként remek sorozatot futó Kurzawa, a Bayern Münchenből pedig a Jupp Heynckes alatt végre 2013-as önmagát idéző Javi Martínez kerül piedesztálra.
Persze nem feledkezünk el a hét egyik legmeggyőzőbb teljesítményét nyújtó Romáról, illetve a „farkasok” parádéjának köszönhetően alaposan megbonyolított C-csportról sem. Merthogy a Totti utáni korszak első BL-szezonjában a Romának már nem kell más a biztos továbbjutáshoz, mint a Qarabag elleni hazai siker. A Chelsea és az Atlético Madrid pedig döntse el egymás között, melyikük lesz még ott a nyolcaddöntőben. Szakértőink mindenesetre tippelnek az ebben a csoportban még hátralévő négy mérkőzésre, aztán meglátjuk, mi jön ki belőle. Aki nem írja be a Romát továbbjutónak, azt tuti a szájukra veszik a Trash Talkban Szaniszló Csabáék.
Az adás finisében pedig jönnek a meccsnapok után megszokott toplisták: László Csaba a legszebb gólokkal, Bognár György a legnagyobb védésekkel, Várhidi Péter pedig a legmulatságosabb jelenetekkel jelentkezik.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:15-kor élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című magazinműsorunkkal.