A Rockets és Harden titka • SportTV

A Rockets és Harden titka

2017. 11. 10. 14:48    
Olvasási idő: < 1 perc

Szoros meccset játszott a Rockets és a Cavaliers az NBA tegnapi játéknapján, és bár ez a kosár a meccs végén született, nem ez lett a végeredmény, de áruljuk el, mi lett a találkozó vége. Ellenben ebben a jelenetben benne van minden, ami jellemzi a Rockets és James Harden játékát.

1. Van egy James Harden, aki nehéz helyzetben is bármikor magára vállalja a vezérszerepet. Úgy veri meg Jeff Greent, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva, de a dobást elrontja.

2. A lecsorgó labda sem ejti kétségbe a csapatot, hatalmas küzdelemben végül P.J.Tucker szerzi meg pattanót (aki öt clevelandi közül vetődik rá egyébként, úgyhogy jár a pacsi, P.J.).

3. Odagurítja Hardennek a labdát, aki felkapja, és minden gondolkodás nélkül azonnal egy zseniális alley-oop passzt ad Clint Capelának.

4. Capelát Jeff Green megtépi zsákolás közben, úgyhogy kosár plusz 1 büntető a jelent vége.

Valljuk be, ez a jelenetsor nem Greenről szólt, ellenben benne van az, hogy Harden bátran támad, elvállalja a kritikus helyzetet, de remekül lát a pályán, és megbízik a társakban (jelen esetben Capelában). A többiek pedig minden pillanatban harcolnak a győzelemért.

Aki kíváncsi rá, hogyan alakult a meccs vége, nézze meg magyar kommentárral 17 órától a Sport2-n. Megéri.