Legutóbbi frissítés 2017. november 13. 13:44
NFL

Levélben ajánlom! bezár

Touchdown az elhunyt csecsemőért

Fotó: EUROPRESS/AFP

Elképesztő érzelmi állapotban kellett pályára lépnie Marquise Goodwinnek a San Francisco 49ersben. Az elkapó újszülött fia a meccs előtti órákban hunyt el, a játékos touchdownnal adózott emléke előtt.

A San Francisco 49ers szurkolói és az NFL-rajongók számára nem is annyira amiatt marad emlékezetes a New York Giants elleni 31–21-es győzelem, hogy ezzel a Niners megszakította történelmi mélyrepülését és 9 vereség után megszerezte az első sikerét. Sokkal inkább Marquise Goodwin drámája marad meg az emberek emlékezetében.
A wide redeiver a 2. negyedben C. J. Beathard 83 yardos átadása után ért el touchdownt, majd térdre rogyott, az égre mutatott és összeomlott.
 

A csapattársak által körbefogott Goodwint néhány órával a mérkőzés előtt érte rettenetes tragédia. Fia koraszülöttként jött a világra, de komplikációk léptek fel nála és a meccs előtt elhunyt.  Goodwin a találkozó után azonnal elhagyta a stadiont, hogy feleségével, Morgannel és a családjával lehessen. Később, az este folyamán az Instagramra szívszorító képet posztolt.
Az üzenet: „Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki a feleségemért és értem imádkoztak. Jóllehet végtelenül lesújtottak vagyunk, szeretném megköszönni Istennek, hogy ilyen erős asszonnyal áldott meg. Elképzelhetetlen, milyen fájdalmakat (fizikai, mentális és érzelmi) kellett elviselnie.”

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!