Touchdown az elhunyt csecsemőért • SportTV

Touchdown az elhunyt csecsemőért

2017. 11. 13. 13:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Elképesztő érzelmi állapotban kellett pályára lépnie Marquise Goodwinnek a San Francisco 49ersben. Az elkapó újszülött fia a meccs előtti órákban hunyt el, a játékos touchdownnal adózott emléke előtt.

A San Francisco 49ers szurkolói és az NFL-rajongók számára nem is annyira amiatt marad emlékezetes a New York Giants elleni 31–21-es győzelem, hogy ezzel a Niners megszakította történelmi mélyrepülését és 9 vereség után megszerezte az első sikerét. Sokkal inkább Marquise Goodwin drámája marad meg az emberek emlékezetében.
A wide redeiver a 2. negyedben C. J. Beathard 83 yardos átadása után ért el touchdownt, majd térdre rogyott, az égre mutatott és összeomlott.

A csapattársak által körbefogott Goodwint néhány órával a mérkőzés előtt érte rettenetes tragédia. Fia koraszülöttként jött a világra, de komplikációk léptek fel nála és a meccs előtt elhunyt. Goodwin a találkozó után azonnal elhagyta a stadiont, hogy feleségével, Morgannel és a családjával lehessen. Később, az este folyamán az Instagramra szívszorító képet posztolt.
Az üzenet: „Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki a feleségemért és értem imádkoztak. Jóllehet végtelenül lesújtottak vagyunk, szeretném megköszönni Istennek, hogy ilyen erős asszonnyal áldott meg. Elképzelhetetlen, milyen fájdalmakat (fizikai, mentális és érzelmi) kellett elviselnie.”

(Sport TV)