Metrózó sztárok, szárnyaló fiúk • SportTV

Metrózó sztárok, szárnyaló fiúk

2017. 11. 16. 17:42    
Olvasási idő: < 1 perc

LeBron Jamesék metróztak, a bostoniak és a New Orleans-iak száguldanak, mi meg csak elemzünk, elemzünk és elemzünk a Trash Talkban.

Ha azt mondjuk, Szaniszló Csaba, Németh István, Tőrös Balázs, akkor nagyjából tudjuk, NBA-dominanciájú lesz a csütörtöki Trash Talk. Ha hozzátesszük, hogy a negyedik szakértő Kovács Sándor, akkor pedig a műsor komolyságáról is derenghet ez-az. És ha még hozzátesszük, LeBron Jamesék New York-i metrózása, majd a pályán a szumóból, rosszabb hangulatú futballmeccsekről, netán Ilics, Sagosen afférokból ismert lökdösődése is szóba kerül, akkor gondoljunk bele, mi lesz a stúdióban…
De persze lesz itt szakma is, az NBA-ből (New York Knicks, Detroit Pistons, Orlando Magic, Memphis Grizzlies) és az NFL-ből (mindenekelőtt Philadelphia Eagles és Jacksonville Jaguars) is előkerülnek a várakozás felett teljesítő csapatok. A Boston Celtics és a New Orleans Saints azonban még közülük is kiemelkedik, így aztán nekik külön dicsőítő részt szentelünk. A Boston főleg annak tudatában parádézik, hogy Hayward sérülése miatt még egy ászát is elveszítette. Aztán most éppen 13-as győzelmi sorozattal a háta mögött várja a címvédő Golden State Warriors elleni derbit. A Saintsról pedig tudtuk, bármennyi pontot képes felpakolni a táblára, de védelme az nincs – erre ez az egység meglepően acélos lett, köszönhetően az újonc Marshon Lattimore remeklésének.
És hogy azért viccek maradjanak más szegmensekre is: Sanyi szétszedheti a brutálisan rossz challenge-et bemutató John Fox edzőt, aztán a többiekkel kórusban röhöghet Roger Goodell komisszárius hosszabbítási feltételein. Azt sajnáljuk csak, hogy Bostonban, a New England Patriots táborában nincs ismerősünk, aki élőben tudná kommentálni Goodell maradási szándékát.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Trash Talkkal.