Ászát vesztheti a Real és az Atlético • SportTV

Ászát vesztheti a Real és az Atlético

2017. 11. 16. 17:04    
Olvasási idő: < 1 perc

Cristiano Ronaldo és Griezmann esetleges klubcseréje, Buffon drámája és a csalódott csapatok világbajnoksága is terítékre kerül a Sport TV Út Kijevbe című műsorában.

Antoine Griezmann és Cristiano Ronaldo – ha csak nem lesz égszakadás-földindulás, de legalábbis sérüléshullám – ott lesz a nyári világbajnokságon, de vajon melyik csapat játékosaként tér onnan haza. Merthogy az Atlético Madrid (és a francia válogatott), illetve a Real Madrid (és a portugál válogatott) ászával kapcsolatban is felvetődtek távozási pletykák, Griezmann-nal kapcsolatban a Barcelona egész konkrét célállomásként is elhangzott, Ronaldót pedig a fél világ nagyon szívesen látná. Na de mi lesz a sorsuk, erről szól az Út Kijevbe című műsorunk első része, megtoldva egy harmadik meredek elképzeléssel, hogy amerikai ötletre lenne egy „csalódottak világbajnoksága”, többek között az USA, Olaszország és Hollandia részvételével. Figyelem, ez még magyar szempontból is eseménydússá teheti 2018 nyarát!
De ott még nem tartunk, maradunk egyelőre 2017 őszénél és a Bajnokok Ligájánál. A Petur András műsorvezető mellé szakértőnek meghívott Bognár György, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter hármas egyből három power rankinggal jelentkezik az adásban. Sorba állítják a BL legjobb kapusait, belső védőit és csatárait. Persze, mindegyik erősorrendhez tartozik egy kis apropó is. A kapusoknál szegény Buffon tragédiája, aki a svédek elleni vb-pótselejtezőn lemaradt élete talán utolsó nagy dobásáról. A védőknél egy Boateng-interjú, amelyben a német bekk azt állítja, régen volt ilyen sok, ennyire jó centerhalf, miközben mások azt állítják, ennyire híg mezőnyt sem nagyon láttak még. A csatároknál pedig az, hogy két gólkirályjelölt, Luis Suárez és Aubameyang is csak szenved az utóbbi időszakban, és ez mennyire változtatja meg megítélésüket, helyüket a világ élvonalában.

(Sport TV)

A Sport1-en 18:15-től élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című BL-magazinműsorral.