Mesteri magyar hármas • SportTV

Mesteri magyar hármas

2017. 11. 20. 13:28    
Olvasási idő: < 1 perc

Lékai Máté, Balogh Zsolt, illetve Yvette Broch is eséllyel pályázik arra, hogy ő legyen a mögöttünk hagyott kézilabda BL-forduló legjobb játékosa.

Lendületben maradtak a magyar csapatok játékosai a kézilabda Bajnokok Ligájában! Az EHF TV hagyományos fordulózáró összeállításában több kategóriában is ott vannak a Telekom Veszprém, a MOL-Pick Szeged, illetve a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria képviselői.
A férfiaknál például a forduló válogatottjába bekerült a PSG-nek irányítóként nyolcat szóró Lékai Máté (Veszprém), illetve a Barcelona ellen 9 góljával a mezőny legjobbjaként tündöklő, Balogh Zsolt (Szeged), a hölgyeknél pedig Yvette Broch (Győr) hetet lőtt a Brestnek, emellett remekül védekezett, így bekerült a játéknap három csillaga közé. Mindannyian részt vehetnek azon a szavazáson, amelyen kiderül, ki volt a mögöttünk hagyott játéknap legjobbja.
A gólszépségversenyben a hölgyeknél ezúttal nincs zöld-fehér reprezentáns, van viszont a férfiaknál, ahol Kӓllman időntúli szabaddobásával a harmadik helyig jutott. Mondjuk itt szívesen láttuk volna még Blagotinsek akrobatikus gólját vagy Zsitnyikov betörés utáni pörgetését is…
A kapusok között most a férfiak voltak „csendben” (pedig Miklernek és Segónak is volt olyan bravúrja, ami beférhetett volna a Top5-be), a hölgyeknél a Louise Sand ziccerét hárító Kiss Éva a harmadik, a Tollbring lövését „kikapó” Szikora Melinda pedig az ötödik legnagyobb bravúrt mutatta be. Amolyan ráadásképp pedig a forduló újonca Pál Tamara, a győriek két gólt szerző irányítója lett.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órakor kezdődő Harmadik Félidőben részletesen foglalkozunk a kézilabda BL eseményeivel.