Legutóbbi frissítés 2017. december 05. 11:34
Spanyol

Levélben ajánlom! bezár

Florentino Pérez forradalma

Fotó: EUROPRESS/AFP

Florentino Pérez klubelnök eurómilliókkal felszerelkezve már a télen szeretne hozzálátni a Real Madrid keretének átalakításához.

Spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez elnök eljutott odáig, hogy kisebb forradalmat hajtson végre a Real Madrid kereténél. A csapat visszafogottan kezdte a bajnokságot (még nem jár féltávnál a La Liga, de a negyedik helyen álló címvédő hátránya máris nyolc pont az éllovas Barcelona mögött), a játéka sem az igazi, így jöhet a keretfrissítés. Különösen annak fényében, hogy James Rodriguez, Morata, Mariano és Pepe távozásával, valamint néhány játékos gyengébb teljesítményével mintha a mostani állomány kevésbé lenne acélos.
Pérez pedig úgy gondolta, ha már nekikezd, akkor jöjjön szinte minden csapatrész! Kapusposzton Courtois-t, De Geát és Kepát is kapcsolatba hozták a Reallal, utóbbi már januárban érkezhet, köszönhetően a szerződésében lévő 20 millió eurós kivásárlási árnak.
Egy sorral előrébb jobbhátvéd- és középhátvédposzton gondolkozik erősítésen az elnök. A jobb oldalon Dani Carvajal helyettese, Achraf még fiatal és nyers, így bár hosszú távon bíznak benne, kell egy megnyugtató megoldás is. Ő Álvaro Odriozola, a Real Sociedad és a spanyol válogatott játékosa lehet. A védelem középső részén figyelembe vehetők közül Varane és Vallejo is sérülékeny, így aztán Pérez egy tapasztalt, kemény védőben gondolkodik, kiszemeltje Bonucci. Ha pár hónappal korábban ébred, talán hihetőbb lenne, hogy összejön a transzfer, de így, hogy az olasz bekk a nyáron ment át a Juventusból a Milanba, kevesebb azért az esély. Bár ha a tulajdonosválság miatt a Milannak pénzre lesz szüksége… Ha Bonucci nem jön, még mindig ott van David Luiz, aki a kör szélére került a Chelsea-nél.
A középpályán semmi gond (sőt, igazából itt túlkínálat van), elöl viszont szükség lesz centerre. Hogy a befutó Mauro Icardi (Inter) vagy Harry Kane (Tottenham) lesz, nem tudni. De hogy átkozottul drága lesz, az egészen bizonyos. Spanyol lapok egy 200 milliós csomag megszellőztetésétől sem riadtak vissza.

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!