Már megint 13-nál a Cavaliers • SportTV

Már megint 13-nál a Cavaliers

2017. 12. 07. 10:37    
Olvasási idő: < 1 perc

James ismét odatette magát, és a Cleveland Cavaliers immár 13-asra duzzadt győzelmi sorozatával beállította a franchise-rekordot, amit aztán az Indiana Pacers ellen meg is dönthet.

Ki más brillírozott volna a Cavaliers szezonbeli 18., sorozatban pedig 13. győzelmén, mint LeBron James? A Király 32 ponttal, 11 lepattanóval, 9 gólpasszal, 3 labdaszerzéssel és 2 blokkal töltötte fel a statisztikai lapját a Sacramento Kings ellen:

Most már elmondható, hogy bár a szezon elején válságról, nehézségekről beszéltünk a Cavaliers háza táján, amíg LeBron James egészséges, egy pillanatig sem lehet leírni a csapatot. Szombat hajnalban az Indiana Pacers ellen játszanak idegenben, immár a csúcsdöntés reményében.
Eddig egyébként kétszer jutott 13 győzelemig a Cavaliers, 2009 márciusában és 2010 január-februárjában. Mondanunk sem kell talán, hogy James akkor is masszívan kivette a részét a győzelmekből.

(Sport TV)

A Sport1-en legközelebb péntek hajnalban 4:30-tól közvetítünk NBA-meccset, a Utah Jazz-Houston Rockets találkozót. Ezt pénteken 15 órától a Sport2-n és 23 órától a Sport1-en lehet majd megtekinteni magyar kommentárral.