Zárókör-elemzés, kis szerepcserével • SportTV

Zárókör-elemzés, kis szerepcserével

2017. 12. 07. 11:26    
Olvasási idő: < 1 perc

A kézi-vb miatt a szokottnál kicsit korábban jelentkezik BL-elemző beszélgető műsorunk. Ám nem csak az időpont lesz az egyetlen változás.

A záró forduló 16 mérkőzéséből kettő kerül a részletes elemzés fókuszába. A Bayern–PSG meccs (képünkön az egyik jelenete) kapcsán kiderül, mennyi minden változhat meg két csapat viszonyában nem egészen három hónap leforgása alatt. A másik kiemelt mérkőzésünk a Liverpool–Szpartak Moszkva összecsapás, amelyen a Pool ebben az idényben már másodszor rúgott 7 gólt a BL-ben anélkül, hogy egyet is kapott volna.
A szokásos ötös listák elkészítését is feladatul kapták szakértőink, csak most egy kicsit csavartunk a “felálláson”. Ezúttal Bognár György állítja majd sorba a legszebb védéseket, Várhidi Péter rangsorolja a legszebb gólokat és Kemenes Szabolcs feladata lesz a leglátványosabb ügyetlenkedések kiválasztása.
Felteszünk egy “esszékérdést” is vendégeinknek. Vajon csoportgyőztesnek vagy másodiknak jobb lenni ebben az idényben? A korábbi statisztikák erre és arra is mutatnak példát, ugyanakkor a kérdést árnyalja a ”nagy angol nyomulás”. Albion négy csoportelsőt is “produkált” 2018 tavaszára, erősen megnehezítve az ötödik playoffos csapata, a csupán második Chelsea sorsát.
Természetesen megtartjuk a nyolcaddöntő próbasorsolását is, valamint hagyományainkhoz híven nézőink megválaszthatják a 6. forduló legszebb gólját, amelyet aztán összevethetünk magyar bajnok edzőnk véleményével.

Az Út Kijevbe című talkshow-nk 17:15-kor kezdődik a Sport1-en. Műsorvezető: Petur András, szakértő vendégeink: Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter.