Nőuralom a Harmadik Félidőben • SportTV

Nőuralom a Harmadik Félidőben

2017. 12. 11. 21:06    
Olvasási idő: 2 perc

Deli Rita, Szabó Edina és Lipcsei Betta személyében három illusztris vendég is helyet foglal a Harmadik Félidő stúdiójában.

Ritkán látható nőuralom lesz megfigyelhető a Harmadik Félidő utolsó előtti 2017-es adásában. Takács Rita személyében a női társműsorvezetőt már megszokhattuk, na de most a vendégeknek fenntartott székeken három hölgy is helyet foglal. Igaz, egyikükkel korábban más szerepkörben ugyan, de rendszeresen találkozhattunk a Sport TV nagy hagyományú show-műsorában.
Lipcsei Betta ugyanis évekig műsorvezetőként vállalt részt a Harmadik Félidő sikeréből, most viszont Barcelona-szimpatizánsként (-szurkolóként?) kapott meghívást. Az egykori szépségkirálynő a megszokott arcok (Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter) társaságában veszi majd végig, mi vezetett a Barca újabb sikeréhez. Mennyire játszott közre a Villarreal kapitulálásában Raba kiállítása, illetve a csatársztárok, így Luis Suárez, illetve Lionel Messi zsenialitása? Vajon mire elég a fő üldözőkkel szembeni 5 (Valencia), 6 (Atlético Madrid) és 8 pontos (Real Madrid) előny? Nyilván azt, hogy eldőlt, senki sem mondja ki, nem is lehet, de azért kíváncsian várjuk, mer-e valaki a katalánok aranya ellen fogadni!
De persze szóba kerül majd a Real Madrid is, amely egy félidőn keresztül gálázott a Sevilla ellen. Cristiano Ronaldo előbb az Aranylabdájával parádézott, aztán pedig a pályán, hiszen az első 45 percben duplázott. Csapata összesen öt gólig jutott, így eléggé jó formában utazhatott el a klubvilágbajnokságra.
A kézilabdás részben az értékelés kerül előtérbe. Jóllehet a világbajnokság vasárnapig tart, a magyar női kézilabda-válogatott számára viszont már vasárnap befejeződött a németországi kaland. Az együttes három-három győzelemmel és vereséggel végül a franciák elleni nyolcaddöntőt követően búcsúzott. Akit kellett, megvert, a nagy bravúr viszont elmaradt, így a két évvel ezelőtti vb-hez hasonlóan most sem sikerült bekerülni a legjobb nyolc közé. Hogy mi kell az előrelépéshez, azt állandó kézilabda-kommentátorunk mellett két élvonalbeli edző, Szabó Edina (Érd) és Deli Rita (Fehérvár) próbálja megfejteni. És hát az élet szolgált nekik még egy rejtvénnyel: mire megy a nemzeti csapat Görbicz Anita nélkül, aki a kiesést követően bejelentette, a 2017-es vb volt az utolsó nemzetközi tornája a válogatottal.

(Sport TV)

A Sport1-en 22:30-tól élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.