Hayward már járógipsz nélkül • SportTV

Hayward már járógipsz nélkül

2017. 12. 14. 14:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Fontos állomásához érkezett a Boston Celtics játékosának, Gordon Haywardnak a felépülése. Elhagyta a járógipszet, és csak védőmerevítőben ment el egy rendezvényre. Dolgozik a visszatérésen.

A Cleveland Cavaliers elenni szezonnyitón elszenvedett horrorisztikus bokasérülése után Gordon Hayward fontos lépést tett, már járógipsz nélkül jelent meg egy rendezvényen, és nem volt nagyon nehézkes a járása. Az edzőjét meg is kérdezték róla, és elmondta, ez csak egy hosszú folyamat újabb lépése: „Még hosszú út előtt áll, és nagyon jó, hogy ilyen célok lebegnek a szeme előtt. Ő ezeket folyamatosan kipipálja, és nagyon szorgalmasan dolgozik a céljaiért. Jól érzi magát ettől, és ez nagyon jó” – nyilatkozta a tréner.
Az ESPN elérte a játékost is: „A felépülés folyamata még teljesen képlékeny, bármikor változhat, de a mai nap volt az első, amikor gipsz nélkül sétáltam. Most azt próbálgatom, előre tudok-e lépni nélküle. Attól függően, hogyan reagál a lábam, illetve milyen feladatokat tudok elvégezni fájdalom nélkül, még vissza is kerülhet a gipsz vagy el is hagyhatom úgy, hogy rá sem nézek. Napról napra haladok, a mai nap fantasztikus volt a bakancs nélkül.”
Aki szeretné, itt ellenőrizheti, hol tart most a Celtics kosarasa.
Haywardot még hosszú ideit nem látjuk játszani, de LeBron James-t és Lonzo Ballt például igen. Hajnalban 2 órától a Sport1 élőben közvetíti a Cavaliers-Lakers meccset, amit pénteken 15 órától a Sport1-en magyar kommentárral is meg lehet nézni.

(Sport TV)