Legutóbbi frissítés 2017. december 21. 20:09
NBA

Levélben ajánlom! bezár

Hiábavaló ötvenes Hardentől

Fotó: EUROPRESS/AFP

A Houston Rockets MVP-címre hajtó sztárja, James Harden pályafutása során hetedszer jutott el legalább 50 pontig. Ez azonban nem volt most elég, csapata 14 siker után vereséget szenvedett. Eközben a lakerszes Kyle Kuzma és a heates Kelly Olynyk is karriercsúcsot dobott.

Remek teljesítményekkel volt tele az NBA legutóbbi játéknapja, ezek közül is kiemelkedik James Harden 51 pontja. A szakállas hátvéd pályafutása ötödször, a szezonban másodszor dobott legalább ennyit, az 50 pontos álomhatárt pedig hetedszer érte el. Először fordult vele elő, hogy legalább 46 pontot dobott (12-szer volt ilyen), csapat viszont vereséget szenvedett. A Los Angeles Lakers rontotta el Harden buliját, amely 122-116-ra nyert a ligaelső ellen.
 

Mindez elsősorban a csereként beszálló Lakers-újoncnak, Kyle Kuzmának köszönhető, aki karriercsúcsot, 38 pontot dobott a Rocketsnek.
  

elly Olynik volt csapata, a Boston Celtics ellen dobott karriercsúcsot jelentő 32 pontot. Mostani társulata, a Heat győzött is Bostonban. Pedig őt is túldobták a meccsen, a Celtics vezére, Kyrie Irving 33-mal. Olynyk teljesítménye:
 

 Sőt, a Charlotte-os Jeremy Lamb 32 pontja is karriercsúcs volt a Raptors ellen.

A Sport1-en legközelebb péntek hajnali 2-től a Boston Celticset láthatjuk a New York Knicks ellen. Magyar kommentárral pénteken 16:15-től a Sport2-n és éjféltől a Sport1-en lehet majd megnézni a meccset.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!