Bradyvel alázta a fia Warnert • SportTV

Bradyvel alázta a fia Warnert

2017. 12. 22. 11:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Kurt Warner már otthon sem érinthetetlen: az egykori ragyogó irányítónak el kellett viselnie, hogy fia a minden idők legjobb quarterbackjéről szóló iskolai dolgozatában Tom Bradyról ír.

Ahogyan az espn.com szakírója fogalmazott, váratlanul nagy ütést kapott „vakoldalról” Kurt Warner, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó egykori kiváló quarterback. Warner az ezredforduló talán legszórakoztatóbban játszó csapatával, a St. Louis Ramsszel 2000 januárjában megnyerte a Super Bowlt, majd az Arizona Cardinalst is bevezette a nagydöntőbe (de ott elbukott a Pittsburgh Steelersszel szemben), az ötből három produkció az övé az egy Super Bowlon legtöbb yardot passzoló irányítók rangsorában. Szóval, nem akárki.
Erre, ahogyan a Twitteren humorosan közzétette, a fia szobájába lépve a következők fogadták. Fia írja a házi feladatát, a számítógépén pedig egy Tom Bradyről szóló cikk olvasható. „Egy Bradyvel kapcsolatos projekten dolgozol?” – hangzott az édesapa természetesnek tűnő kérdése.
„Nem, minden idők legjobb QB-járól írok” – jött a megsemmisítő felelet. „Értem én, de azt gondoltam, a saját otthonomban legalább tudunk ezen egy kicsit vitatkozni” – írta a Twitteren Warner.
Warner egyébként maga is Bradyt helyezi a legfelső polcra, ráadásul ő egészen közelről látta, ahogy a máig tartó legendás pályafutás elkezdődik. 2002. február 3-án ugyanis az esélytelennek tartott New England Patriots 20-17-re nyert a Super Bowlon a verhetetlennek hitt St. Louis Rams ellen. A másodéves Brady MVP lett, Warner pedig hiába osztott ki egy TD-passzt, illetve hiába ért el futásból saját maga egy TD-t, csak gratulálni tudott az ifjú titánnak.

(Sport TV)